Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy felejtheti el vki a barátnője szülinapját?
Figyelt kérdés
beszéltünk telón is, volt nálam is ma, de eszébe se jutott, hogy ma van a szülinapom. Kicsit össze is kaptunk, mert nem értette miért vagyok furcsa, de nem akartam neki mondani, hogy mi van. Most meg elment a haverjaival sörözni. Ha nem jut eszébe holnap, hogy mondjam neki?2013. máj. 3. 20:11
1/11 Baccardi01 válasza:
Már ne is haragudj, de elég nagy bunkó a barátod.
2/11 anonim válasza:
Tudja egyáltalán hogy mikor van??
Amúgy a mai fiatalok nyelvén szólva: nem volt még fent fészbukon :)
3/11 anonim válasza:
"de nem akartam neki mondani, hogy mi van"
......
"Ha nem jut eszébe holnap, hogy mondjam neki?"
"Képzeld, tegnap szülinapom volt."
4/11 anonim válasza:
hát mondhatod neki ... de mondjak valami jót.. ?
még anyámmal laktam.. neki este 8 kor jutott eszébe hogy ma van a születésnapom amikor meglátta facebook-on.
5/11 A kérdező kommentje:
nem él fb központúan. tudja mikor van és ez lenne a 3. amit együtt ünnepelnénk ha ünnepelnénk jelen esetben..
2013. máj. 3. 20:20
7/11 anonim válasza:
És akkor mi van? Ebből balhét csinálsz? Neked eszedbe jutott volna az ővé? Nem látom értelmét felkapni a vizet, de ha neked ez így nem jó hát rajta. Mogyorózd meg érte.
8/11 anonim válasza:
Én mondjuk a rokonaiémét nem zudom még a testvéremét vagy a szüleimét se.
9/11 anonim válasza:
Én sem foglalkozok vele, és nem keritünk neki nagy ügyet.
10/11 anonim válasza:
Simán előfordul.Én a névnapomat szoktam elfelejteni.A férjem névnapját is felejtettem már el és ő is a szülinapomat.Mond meg neki mi volt a bajod,de már ne duzzogj szerintem,mert csak magadat hergeled vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!