Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy felejtheti el vki a barátnője szülinapját?
Figyelt kérdés
beszéltünk telón is, volt nálam is ma, de eszébe se jutott, hogy ma van a szülinapom. Kicsit össze is kaptunk, mert nem értette miért vagyok furcsa, de nem akartam neki mondani, hogy mi van. Most meg elment a haverjaival sörözni. Ha nem jut eszébe holnap, hogy mondjam neki?2013. máj. 3. 20:11
11/11 anonim válasza:
Borzasztó.. szörnyű.. pedig ez nem is fordulhatna elő ilyen förtelem, gondolom soha se emlékezett, vagy x válaszoló anyukája is biztos mindig elfelejti, mert hát ugye elképzelhetetlen hogy 1-2-szer előfordul.
Pedig én még a pokol tornácán, amikor egy kézzel kapaszkodok a szikla peremen is épp a párom szülinapján, ahogy három gépfegyveres akar szitává lőni, veszem a fáradságot hogy felhívjam és boldog szülinapot kívánjak.
Persze értelek, de na,,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!