Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mekis randit akar gonosz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mekis randit akar gonosz vagyok ha emiatt en kicsit kinosan erzem magam? 24L

Figyelt kérdés

O fiatalabb 18 eves, mondta hogy talalkozzunk mekizzunk mozizzunk de nekem ez kicsit kinos, nem randihely. Legalabb elmennenk pizzazni vagy gyrost enni azt imadom, es eskuszom orulnek neki. De ez a meki nekem olyan gyerekes..puccos etterembe sem mennek de vannak jo pizzeriak amik tokjo randi helyek.

Gonosz vagyok ha szova teszem hogy nem megyunk e inkabb mashova?

Nem azert akar amugy mekizni mert nincs penze, mert akkor el sem hivott volna moziba sem, es nem is azert mert semmibe nem nez hanem fiatal nem tudja hogy ez nem randira valo es ehhez van szokva.

2024. jún. 29. 23:13
A kérdező szavazást indított:
Ne tegyem szova
Szoljak neki
22 szavazat
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
34%
Szerintem vissza kell utasítani... ebből már nem jöhetsz ki jól. Én megértem, hogy ez neked nem tetszik, gagyi. De hát ha a srác ezt nem gondolja, szerinted összeilletek? Nem találkoznék így vele.
2024. jún. 29. 23:16
 2/15 anonim ***** válasza:
43%
Hát elég gáz hogy meg sem kérdezi hogy a mekit vagy a burger kinget szereted jobban.
2024. jún. 29. 23:25
 3/15 A kérdező kommentje:
Nem fogom emiatt visszautasitani nagyon jol elvagyunk ez egy aprocska hiba semmi rosszszandek nelkul
2024. jún. 29. 23:26
 4/15 anonim ***** válasza:
22%
Én világ életemben mekibe vittem a lányokat/nőket randira. És ezután is odafogom vinni őket. Olcsó, finom, lehet közben beszélgetni stb. És jó szűrő is, az aranyásók ellen, ha egy nő leszavazza a mekit, az mehet a levesbe nálam. F
2024. jún. 29. 23:28
 5/15 anonim ***** válasza:
31%

Te most komolyan azon elégedetlenkedsz, hogy pizzéria helyett mekibe hívott el randizni? Áruld már el, hogy mitől lenne az jobb neked? Tán kevesebbet fingasz a pizzától, vagy mi? Hagyjuk már…

Amúgy meg felvetheted neki az ötletedet, csak utána a randi végén legalább akkora bátorsággal vessed is szét neki a lábaidat! Neki is legyen jó, ne csak neked!

Ha meg keménycsaj vagy (amit kétlek), akkor a srác füle hallatán le is fitymálhatod a mekit. Így legalább belátja szegény, hogy nem téged keres és nem rabolod többé feleslegesen az idejét.

Nők, bárcsak tudnátok, hogy mekkora bátorság elhívni titeket egy retkes randira. Problémázás helyett inkább megbecsülhetnétek magatokat. Ja, hogy ez azért nem megy, mert bármikor leakaszthattok egy újabb balfácánt? Aha már értem miért ez a fene nagy ürességet eltakaró önbizalom.

2024. jún. 30. 00:22
 6/15 anonim ***** válasza:
98%
Egy szinten van a meki vagy egy sarki gyroszos.. sot.. mekibe lebirtok ulni.. itt inkabb azon mulik ki mit szeret :).
2024. jún. 30. 00:31
 7/15 anonim ***** válasza:
26%
Hol ismerkedtetek meg? Tinderen vagy hasonló társkeresőn? Innentől mit vársz? Hova vigyen? A Babelbe? A meki meg nem olcsóbb a sarki gyrososnál aki feleannyi szart pakol a pitába túlárazva. A legtöbb randin és ismerkedésnél az egyik fél max 1 kávéra vagy 1 gombócos fagyira hívja meg a másikat. Szóval inkább örülj te szerencsecsomag.
2024. jún. 30. 02:29
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
k..vára nem olcsó a mcdonaldsz meg kell ennem belőle vagy 8at hogy jól lakjak öcsém
2024. jún. 30. 02:31
 9/15 anonim ***** válasza:
17%

hát tudod a k pop kinézet mellé ez jár.

ha férfival mennél randizni az lehet hogy a bádog gundelbe hívna, vagy a sarki olcsó kínaiba lehet választani.

amúgy meg elfogadható mind a kettő hely mert megnézitek az agymanókat majd egy családi menü mellett megbeszélitek milyen volt a film. srác kap egy happymeal - t vmi kis játékkal te meg egy jó kávét.

mondhatod hogy el hoztad az öcsikét megnézni a filmet.

mondjuk az vicces lenne hogy fenn hangon kis tesó ként kezeled hogy mindenki hallja majd a film alatt közepén egymásnak estek xd...

2024. jún. 30. 03:52
 10/15 anonim ***** válasza:
92%

Szerintem ebben a korban 6 év baromi nagy korkülönbség. Ha már ebben gyerekesnek érzed, mi lesz később? Tulajdonképpen mi a terv? Ha össze is jöttök, együtt lesztek max pár évig, amíg te 30 leszel mondjuk, ő meg rájön, hogy más csajokkal még nem volt és ez hiányzik neki. Te meg ott állsz majd 30 évesen és kezdhetsz mindent elölről…szerintem ebből semmi jó nem származna.

25N

2024. jún. 30. 07:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!