Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Haveromnak lesz valaha is barátnője?
Már betöltötte azt a kort amikor már jogilag is felnőttnek tekinthető.
Alafabéta és sok olyan dolgot tesz amit már egy 14 éves lány is jobban meggondolna. a másik pedig, nem tudja mi az a befektetés. de amúgy tud normális is lenni.
A lányokat nézve, van elvárásuk egy fiú felé, nem elég a külső...
Volt már régebben barátnője, csak elhagyta őt egy másik fiúért. a többivel csak szórakozott.
Én azt tudom elképzelni hogyha szerencséje van, akkor lesz egy szegény cigány lány aki egy szinten van vele kb, és elfogadja őt..
Szerintem magadról írsz mert a helyesírás se megy neked:
Analfabéta*, cigánylány*.
A pontok után nagybetűkkel kezded a következő mondatokat kérdező.
Amúgy jók lesznek neked a prostik, vagy elkezdesz tanulni, a helyesírás szabályait figyelembe venni.
Analfabéta, elírtam..:D
Azért jó lenne ha a barátnője nem lenne analfabéta, hogy segítsen neki amiben kell. Bár ebből lehet könnyen kiábrándulna egy lány, mert a lányok szerintem csak fordított esetben szeretik a segítséget.
A haverom elég problémás is, volt, néha, nem egyszer látogatta már rendőrség.
Jézusom xD
Nem, nem magamról írok. bárcsak ő tudna fele annyi mint én
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!