Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Haveromnak lesz valaha is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Haveromnak lesz valaha is barátnője?

Figyelt kérdés

Már betöltötte azt a kort amikor már jogilag is felnőttnek tekinthető.

Alafabéta és sok olyan dolgot tesz amit már egy 14 éves lány is jobban meggondolna. a másik pedig, nem tudja mi az a befektetés. de amúgy tud normális is lenni.

A lányokat nézve, van elvárásuk egy fiú felé, nem elég a külső...

Volt már régebben barátnője, csak elhagyta őt egy másik fiúért. a többivel csak szórakozott.

Én azt tudom elképzelni hogyha szerencséje van, akkor lesz egy szegény cigány lány aki egy szinten van vele kb, és elfogadja őt..

2024. jún. 16. 15:43
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem kell ahhoz cigánylány ha egy szinten van vele és elfogadja mert ugyanolyan analfabéta (vagy mit akartál írni) mint ő.
2024. jún. 16. 15:47
 2/13 anonim ***** válasza:
77%

Szerintem magadról írsz mert a helyesírás se megy neked:

Analfabéta*, cigánylány*.

A pontok után nagybetűkkel kezded a következő mondatokat kérdező.

Amúgy jók lesznek neked a prostik, vagy elkezdesz tanulni, a helyesírás szabályait figyelembe venni.

2024. jún. 16. 15:52
 3/13 A kérdező kommentje:

Analfabéta, elírtam..:D

Azért jó lenne ha a barátnője nem lenne analfabéta, hogy segítsen neki amiben kell. Bár ebből lehet könnyen kiábrándulna egy lány, mert a lányok szerintem csak fordított esetben szeretik a segítséget.

A haverom elég problémás is, volt, néha, nem egyszer látogatta már rendőrség.

2024. jún. 16. 15:53
 4/13 A kérdező kommentje:

Jézusom xD

Nem, nem magamról írok. bárcsak ő tudna fele annyi mint én

2024. jún. 16. 15:56
 5/13 anonim ***** válasza:
71%
Megint mi ez a hülyeség, mi lett ebből az oldalból?????? Emberek senkit nem érdekel mi történik itt???
2024. jún. 16. 17:19
 6/13 A kérdező kommentje:
Ez miért hülyeség hogy kíváncsi vagyok a haverom jövőjére?
2024. jún. 16. 19:40
 7/13 anonim ***** válasza:
79%
A varázsgömböm azt mondja, hogy lesz neki. Csak még egy kicsit várnia kell az igazira.
2024. jún. 20. 13:00
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
??? Miért a gyakorin kérdezed ezt meg? Szerinted ezt innen bárki meg tudja mondani?
2024. jún. 20. 15:32
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Hát erre nem tudni a választ, de aranyos hogy aggódsz a haverod iránt. 0 ismeretséggel ezt mi honnan tudjuk? Még az én életem se tudom előre, pedig nekem se volt.
2024. jún. 20. 19:34
 10/13 anonim ***** válasza:
Nem tudom, de nem is érdekel a haverod, se a te életed.
2024. jún. 21. 15:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!