Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy jóképű férfi nem túl szép hölggyel van együtt, annak lehet az az oka, hogy férfinek nem túl nagy a férfiassága?
Lehet hogy nem mer ismerkedni csinos lányokkal.
Nem vagyok egy gigachad de csúnyának se mondanám magam. Nőzésbe viszont töketlen vagyok és soha nem mertem leszólítani lányokat, akivel meg lehetet volna valami az nekem nem tetszett. Ha viszont igent mondok neki akkor én is ilyen lennék.
26/f
Nem feltétlen. A szépség nem egy olyan dolog ami mindenki számára ugyanazt jelentené, lehet hogy valaki csúnyának tartja, valaki meg szépnek ugyanazt az embert.
Nekem volt annó egy haverom aki sokat sportolt, jól nézett ki. Egyszer előállt egy lánnyal aki szerintem bőven ütőtte a 100 kg-t is, az alkatához képest szép és aránylag "vékony" volt az arca, nyaktól lefelé viszont tényleg nem volt túl előnyös. Csak saját véleményem. Kiderült hogy neki pont az ilyenek jönnek be, ízlések is pofonok.
Imádom ezt az oldalt, ilyen összefüggések sose jutnának eszembe :D
Lehet ő mást tart szépnek mint te, vagy annyira erős a masik kisugárzása hogy felülírja a szépséget.
Vagy belső értékekre megy
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!