Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy jóképű férfi nem túl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy jóképű férfi nem túl szép hölggyel van együtt, annak lehet az az oka, hogy férfinek nem túl nagy a férfiassága?

Figyelt kérdés
Tapasztalatból kérdezem.
jún. 11. 21:38
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
84%
De ha ez a tapasztalatod, akkor minek kérdezel másokat?
jún. 11. 21:44
 2/22 anonim ***** válasza:
40%
Igen lehet, nekem is eléggé kicsi. :(
jún. 11. 21:48
 3/22 anonim ***** válasza:
60%

Lehet hogy nem mer ismerkedni csinos lányokkal.

Nem vagyok egy gigachad de csúnyának se mondanám magam. Nőzésbe viszont töketlen vagyok és soha nem mertem leszólítani lányokat, akivel meg lehetet volna valami az nekem nem tetszett. Ha viszont igent mondok neki akkor én is ilyen lennék.

26/f

jún. 11. 21:59
 4/22 anonim ***** válasza:
83%
Igen, egyértelműen. Én kisfarkú lány vagyok, és csak gyakoris incelekkel járok (egyszerre többel is).
jún. 11. 22:00
 5/22 anonim ***** válasza:
100%

Nem feltétlen. A szépség nem egy olyan dolog ami mindenki számára ugyanazt jelentené, lehet hogy valaki csúnyának tartja, valaki meg szépnek ugyanazt az embert.

Nekem volt annó egy haverom aki sokat sportolt, jól nézett ki. Egyszer előállt egy lánnyal aki szerintem bőven ütőtte a 100 kg-t is, az alkatához képest szép és aránylag "vékony" volt az arca, nyaktól lefelé viszont tényleg nem volt túl előnyös. Csak saját véleményem. Kiderült hogy neki pont az ilyenek jönnek be, ízlések is pofonok.

jún. 11. 22:04
 6/22 A kérdező kommentje:
Nem tartom magam egy Catherine-Zeta Jones-nak, mégis a férfiak szépnek neveztek. Akiknek a legfontosabb voltam, általában kisebb méretekkel rendelkeztek. Végül szétmentünk és akikkel utánam összejöttek, kissé előnytelen külsővel rendelkeztek. Most az jutott eszembe, hogy egy gyerekkori (plátói) szerelmem, aki nagyon szép gyerek volt és csúnyácska lánnyal jött össze, vajon milyen lehet a mérete? Vajon lett volna-e esélyem nála, ha bátrabb vagyok?
jún. 11. 22:26
 7/22 Ghgj ***** válasza:
91%
Schopenhauer szerint az iránt ébred bennünk a legnagyobb vonzalom, akivel tudattalan szinten azt érezzük, hogy egy igazán f.sza gyereket tudnánk összehozni. Erre pont hozza példának a jóképű férfit és a csúnyácska nőt, és ebben az esetben az az elmélete, hogy a férfi ilyen esetben a nő jellemétől esik szerelembe, mert a jellemet az ő elmélete szerint az anya határozza meg a gyerekben, és ha olyan téren erős az anya, amiben a férfi nem, akkor előnyben részesíti azt a nőben a kinézetével szemben. Ebben az esetben.
jún. 11. 22:52
 8/22 anonim ***** válasza:
86%
Talán mert ő tetszik neki.
jún. 11. 23:24
 9/22 anonim ***** válasza:
80%
És mi neked a kisebb méret? Lehet, hogy az átlagosat nevezed kisebbnek.
jún. 11. 23:25
 10/22 anonim ***** válasza:
90%

Imádom ezt az oldalt, ilyen összefüggések sose jutnának eszembe :D

Lehet ő mást tart szépnek mint te, vagy annyira erős a masik kisugárzása hogy felülírja a szépséget.

Vagy belső értékekre megy

jún. 11. 23:32
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!