Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egyetértetek ezzel? (bővebben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyetértetek ezzel? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
"Neten csak azok ismerkednek akik máshol nem tudnak. Neten 10 férfire jut 1 nő. És, ezt ne vedd nagyképűségnek, de nekünk lányoknak nem igazán van szükségünk arra hogy neten ismerkedjünk."

tegnapelőtt 22:45
A kérdező szavazást indított:
igen
nem
32 szavazat
 1/6 anonim ***** válasza:
25%
Csajom 10/10 és neten ismertem meg. Ennyit erről. Míg élőben egy hónapban 30 férfi szólítja le, addig neten 1 nap 500 férfi közül válogathat.
tegnapelőtt 22:57
 2/6 anonim ***** válasza:
54%

Igen, egyetértek nagyrészt. Viszont a "nem tudnak" nem csak azért lehet, mert valami baj van vele. Lehet csak átmenetileg nagyon elfoglalt vagy épp el van törve a lába stb.

Ettől még vannak fent jó csajok, jó pasik. Igen, nőknek nincs szüksége netes ismerkedésre, de amúgy a férfiaknak se. Mármint nem "szükség".

A 10:1 arány erős túlzás, de valóban több a pasi ezeken a felületeken. (Ettől még nem biztos hogy konkurencia, lehet nagyon "selejtes" sok)

tegnapelőtt 23:03
 3/6 anonim ***** válasza:
78%

Ez így NEM igaz. A neten azok ismerkednek akiknek vagy a környezetükben nincs olyan pasi akire vágynának, vagy túl elfoglaltak ahhoz hogy társaságba, buliba stb. menjenek.

S nem 1:10 az arány - illetve attól függ. Szexpartner, viszony keresőkön inkább 1:20, normál társkeresőkön 1:2 körül. Mindazonáltal ahogy a pasik egy nap képesek 50 nőnek is írni, úgy a túloldalon a nők is 50-100 levelet is kaphatnak egy nap (főleg ha csinosabb, szemrevalóbb).

tegnapelőtt 23:30
 4/6 he84 ***** válasza:
100%
Ez így nem igaz. Én például nőként sokkal könnyebben ismerkedek neten át, ez mindig is így volt, van és lesz is. Meg ahogy itt valaki írta, a környezemben nincs olyan férfi, akire valóban vágynék, de a másik oka az, hogy kissé félénk és zárkózott is vagyok. Ellenben a neten több a lehetőség. Például a barátomat itt ezen a weboldalon 5 éve ismertem meg, akivel még mindig együtt vagyunk, jól megvagyunk boldogan.
tegnap 00:47
 5/6 anonim ***** válasza:
Tinderen pl. 80% férfi. Neten azok iserkedjenek akik rohadt jól néznek ki vagy extrém igénytelenek (fogatlan Bandi és csöves Rozika típus)
tegnap 06:18
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

1: Bár több férfi ír nőkre, azt viszont sokan elfelejtik hogy teszik. Az esetek többsége következő:

- Szia!

- Szívesen megdugnálak

- Jó a se**és

- Péniszfotók.

- Kép nélkül és/vagy házason írnak

Van akinek ez bejön? Biztos, de nekem férfiként se lenne kedvem így nővel ismerkedni, hiába van "választék".

tegnap 06:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!