Milyen hatással vannak az egyenruhás honvédek a gyermekek egészséges lelki fejlődésére? Akiket parancsra való gyilkolásra képeztek ki, milyen alapon foglalkozhatnak kisgyermekekkel pedagógiai képzettség nélkül?
Egyetértek, valakiknek meg kell fékeznie a pedofil papokat.
:)
tegnapelőtt 15:22
2/14 anonim válasza:
Nem
tegnapelőtt 15:27
3/14 anonim válasza:
Földrajz tanár úgy sincs. Valaki legalább a térkép olvasást és használatot meg tudja tanítani :)
Viccet félretéve hülyeség, de bárcsak ez lenne a legnagyobb hülyeség manapság. Kisgyerekek pedig nem érintettek az ügyben. Nem az óvodákba vezénylik őket, hanem a gimnáziumokba kamaszok közé.
tegnapelőtt 15:27
4/14 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy csak középiskolákba vezénylik e őket. Én olyan iskolában találkoztam katonával, ami általános iskola és gimi egyben. A megtermett katonatiszt a kicsikkel üvöltözött öblös hangon, azért, mert azok a folyosón szaladgáltak. Látszott a gyerekeken, hogy félnek tőle.
tegnapelőtt 15:47
5/14 anonim válasza:
Legalább három dologra gondolhatott a kérdező:
-katonák oktatnak vezetést középiskolában
-obsitos (volt) katonák kerülnek parkolópályára a KLIK-ben (ők nem tanítanak, kivéve ha van pedagógiai végzettségük)
-a Honvédelmi alapismeretek és más hasonló fakultatív tárgyak tanítása.
A ketets pont hülyeség szerintem, a másik kettő nem az.
tegnapelőtt 15:50
6/14 kutyafule4 válasza:
Igen, az is csodálatos lesz, amikor majd halőröket fognak tanárokká "átképezni".
tegnapelőtt 16:20
7/14 PMC Wagner válasza:
"Akiket parancsra való gyilkolásra képeztek ki"
Nyugi a honvédeket egyáltalán nem erre képzik ki, sőt önmagukra veszélyesebbek sokszor fegyverrel a kezükben
tegnapelőtt 16:32
8/14 anonim válasza:
A katonák ismerik a lőszerre gyakorolt gravitációs és a Föld forgásából adódó hatást amit figyelembe vesznek tüzeléskor. Kiváló fizika tanárok lesznek. Legalább nem laposFöldesek lesznek a gyerekek, mert nem tanítsák meg nekik a fizikát.
tegnapelőtt 17:03
9/14 anonim válasza:
Miért nem a börtönökbe mennek és ott szednek össze embert? Sok gyilkos ül, őket lehet nyugodtan vinni a frontra harcolni. Legalább lenne hely a börtönökben, mert így is túlzsúfoltak.
tegnapelőtt 17:40
10/14 anonim válasza:
Semmi sem müködik normálisan a rezsim alatt. Nem tudsz olyan területet mondani. Elüldözte a tanárokat,orvosokat...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!