Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy jóképű férfi nem túl szép hölggyel van együtt, annak lehet az az oka, hogy férfinek nem túl nagy a férfiassága?
Vagy csóró
A helyes pasik amúgy is átlagos nőkkel vannak
Én ismerek tök jóképű, intelligens, tudományos életben vezető pozícióban levő férfit, aki egy kapafogú, lófejű nővel van (aki amúgy lehet, hogy szintén tök intelligens, jó személyiségű, stb.). Nem gondolom túl, szerintem egyszerűen csak szereti. Évek óta házasok, több gyerekkel.
Mindenkinek más a szép.
Hát olyan is van aki alul nagyon nem stimmel és egy 30 évvel idősebb mamával van.
Igen, mindig van oka annak ha valaki nagyon alulválaszt.
Aki volt már szerelmes, az tudja, hogy a belső értékek, a különleges egyéniség, az értelem, a humorérzék, a az önismeretből fakadó magabiztosság, a valamiben kiugró tehetség a tapsifüles, kuszafogú, pulykatojás, gömbölyű hölgyet is ellenállhatatlanul megszépíti.
Eltörpülnek mellette a hosszúlábú cicamicikék.
😁
És ennek köze nincs a jóképű férfi fizikális adottságaihoz, potenciájához.
Nem egy ilyennel találkoztam.
Nekem pici lófarkam van, mégis szép a nőm.
Myth busted.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!