Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy jóképű férfi nem túl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy jóképű férfi nem túl szép hölggyel van együtt, annak lehet az az oka, hogy férfinek nem túl nagy a férfiassága?

Figyelt kérdés
Tapasztalatból kérdezem.
jún. 11. 21:38
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
46%

Vagy csóró

A helyes pasik amúgy is átlagos nőkkel vannak

jún. 11. 23:39
 12/22 anonim ***** válasza:
Ha a nagy fax erdekel akkor felesleges..
jún. 12. 02:44
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Ő szépnek látja. Vannak belső tulajdonságok is. Pl nem hiszi magát mindenkinél jobbnak látatlanba mint a kérdező.
jún. 12. 04:27
 14/22 A kérdező kommentje:
Valóban van olyan felállás is (ez főleg nők esetében igaz), hogy szegény családból származik, de az ismerősömre ez pont nem igaz. A faluban jómódú, gazdálkodó család voltak, de ma már nem tudom, hogy élnek. Korábban írtam, hogy vannak nálam helyesebb hölgyek, tehát nem tartom magam mindenkinél jobbnak.
jún. 12. 09:07
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

Én ismerek tök jóképű, intelligens, tudományos életben vezető pozícióban levő férfit, aki egy kapafogú, lófejű nővel van (aki amúgy lehet, hogy szintén tök intelligens, jó személyiségű, stb.). Nem gondolom túl, szerintem egyszerűen csak szereti. Évek óta házasok, több gyerekkel.

Mindenkinek más a szép.

jún. 12. 11:23
 16/22 anonim ***** válasza:
47%

Hát olyan is van aki alul nagyon nem stimmel és egy 30 évvel idősebb mamával van.

Igen, mindig van oka annak ha valaki nagyon alulválaszt.

jún. 14. 00:10
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

Aki volt már szerelmes, az tudja, hogy a belső értékek, a különleges egyéniség, az értelem, a humorérzék, a az önismeretből fakadó magabiztosság, a valamiben kiugró tehetség a tapsifüles, kuszafogú, pulykatojás, gömbölyű hölgyet is ellenállhatatlanul megszépíti.

Eltörpülnek mellette a hosszúlábú cicamicikék.

😁

És ennek köze nincs a jóképű férfi fizikális adottságaihoz, potenciájához.

Nem egy ilyennel találkoztam.

jún. 14. 02:01
 18/22 A kérdező kommentje:
Egyébként a lány nekem is szimpatikus, szóval, ha leszbi lennék, még lehet, hogy engem is érdekelne.
jún. 14. 10:33
 19/22 anonim ***** válasza:

Nekem pici lófarkam van, mégis szép a nőm.

Myth busted.

jún. 14. 11:04
 20/22 anonim ***** válasza:
A barátomnak nincs ilyen "hiányossága", de előttem évekig egy elég ronda csajjal járt.
jún. 14. 21:17
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!