Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Félek elköltözni mit tehetnék?

Félek elköltözni mit tehetnék?

Figyelt kérdés
17 éves leszek pár hónap múlva. Tavaly nagyon jó ötletnek tűnt kintlakásba menni pár barátommal. (egy másik városba járok iskolába ahová apukám vitt minden reggel mivel ő is ott dolgozott) eleinte csak poén volt de túl komoly lett. nagyon lelkes is voltam emiatt mígnem már a lakást is megnéztük. holnap reggel már nem jövök haza csak hétvégente. tudom hogy jó lesz és megszokom. ráadásul sok mindenben könnyebb lesz. de én szerettem apukámmal ingázni. nem volt olyan megterhelő. és itt kell hagynom a megszokott rutinom is. meg az állataim na és persze a szüleim. és oké hogy hétvégén haza jövök mégis olyan ijesztő és szomorú. két barátommal költözök össze és ők nem éreznek így. valami baj van velem? ha nem megyek végül kintlakásba akkor talán nekik sem adják ki a házat mert apukám miatt adta ki a bérlő mert barátok. diákoknak nem adják ki csak apukám miatt tette. szóval ha én nem megyek lehet ők sem mehetnek. hogyan győzzem le ezeket az érzéseket?

ma 01:56
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
84%

nagyon nagy buli lesz barátokkal lakni hidd el

és ahogy mondtad hétvégente haza mehetsz, ergo hétfönként mehetsz te apuddal megint ingázva

nornális ez a félelem az ujtol, de probáld ki egy rövid időre és meglátod milyen ha jo jo ha nem akkor még mindig mehetsz haza

a lakás megha már ki van adva és nincs panasz rájuk maradhat barátaiddal

szoval fejben gondold át h ez még nem egy vissza nem csinálhato dolog, akkor mész haza ha akarsz és ahogy jobban érzed magad.

ma 02:49
 2/14 Noren1989 ***** válasza:
20%
A 7évesemnek az ilyen mondataira csak annyit mondok: "Szavak". Íràskép, csillagom. Màsfelől: rutint elhagyni kellemetlen, 17évesen haverokkal összeköltözni meg fura.
ma 04:03
 3/14 anonim válasza:
23%
Onallosulj, ne legyél mama hoteles.
ma 05:49
 4/14 anonim ***** válasza:
10%
En a barátoktol félnèk hogy arog cigi pia kombo züllés lesze belőle.
ma 06:29
 5/14 anonim ***** válasza:
9%
*drog
ma 06:29
 6/14 anonim ***** válasza:
34%

Nem rossz dolog kicsit elkezdeni önállósulni,illetve az 1-es válaszolónak igaza van,de valahol a 4-esnek is!

A két barátod,mivel "ők nem éreznek így",nehogy a nagy "szabadság" örömében elkezdjenek piálni,meg drogozni,bár ez az ő dolguk,csak téged nehogy belehúzzanak a dologba!!!Lehet,hogy nem lenne így,de erre nagyon vigyázz!!!

Én 55F vagyok,nekem is van gyerekem,de én egy kicsit korainak találom a külön lakást egy,16-17 évesnek.

ma 07:06
 7/14 anonim ***** válasza:
51%
Jaj 3as mamahoteles 17évesen? Lehet te az vagy 30asan..
ma 07:11
 8/14 anonim ***** válasza:
22%
Korai, még éretlen vagy hozzá...
ma 07:20
 9/14 anonim ***** válasza:
31%
Olyan lesz mint a kolesz, csak lazább. Magatoknak kell megoldanotok a napi feladatokat, nem baj, ha kissé önállósodsz. Nincs veled baj, csak a kényelmes, megszokott életed most felfordul és elszomorodtál. Más 17 éves a kezét összetenné, ha lenne ilyen lehetősége. Nézd a jó oldalát: nem lesznek szülők. Pár hónap és már nem akarsz hazamenni se.
ma 08:29
 10/14 anonim válasza:
48%
Ne költözz el ha félsz.
ma 08:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!