Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Félek elköltözni mit tehetnék?

Félek elköltözni mit tehetnék?

Figyelt kérdés
17 éves leszek pár hónap múlva. Tavaly nagyon jó ötletnek tűnt kintlakásba menni pár barátommal. (egy másik városba járok iskolába ahová apukám vitt minden reggel mivel ő is ott dolgozott) eleinte csak poén volt de túl komoly lett. nagyon lelkes is voltam emiatt mígnem már a lakást is megnéztük. holnap reggel már nem jövök haza csak hétvégente. tudom hogy jó lesz és megszokom. ráadásul sok mindenben könnyebb lesz. de én szerettem apukámmal ingázni. nem volt olyan megterhelő. és itt kell hagynom a megszokott rutinom is. meg az állataim na és persze a szüleim. és oké hogy hétvégén haza jövök mégis olyan ijesztő és szomorú. két barátommal költözök össze és ők nem éreznek így. valami baj van velem? ha nem megyek végül kintlakásba akkor talán nekik sem adják ki a házat mert apukám miatt adta ki a bérlő mert barátok. diákoknak nem adják ki csak apukám miatt tette. szóval ha én nem megyek lehet ők sem mehetnek. hogyan győzzem le ezeket az érzéseket?

tegnap 01:56
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
43%

Még egy dolog van, amit nem írtál ki, de sejthető , hogy úgymond egy személyben felelnél a lakásért, ha apudon keresztül jutottatok hozzá. Tehát a bulika, károkozás, neked duplán égő, és a haverokra is pluszban kell vigyáznod emiatt.

Nekik meg kell mondanod, hogy nem tartod a hátad semmiért, ha baj lesz, húzol haza, és repülnek.

De ha rendes gyerekek, akkor jó lesz. Amúgy meg nincs kőbe vésve, hogy egész héten maradnod kell. Csinálhatsz olyan rendszert is, hogy heti egyszer mégis hazaugrasz apuddal.

tegnap 09:12
 12/14 anonim ***** válasza:
49%

Érthető, hogy félsz, hiszen ez egy nagy lépés, ami nem is mindig könnyű. Viszont egy próbát mindenképp megér. Gondolj arra, hogy a barátaiddal leszel, ismered a várost, és lényegében majdhogynem bármikor hazamehetsz, ha úgy van.

Arra viszont készülj fel, hogy kell majd bizonyos szabályokat felállítani, amik menet közben változni is fognak.

tegnap 09:57
 13/14 anonim ***** válasza:
79%
drogozni meg zulleni meg hasonlok bárhol lehet ez , éz egy alberlet és nem egy szex barlang vagy az utca sarok...
tegnap 10:45
 14/14 anonim ***** válasza:

"tudom hogy jó lesz és megszokom. ráadásul sok mindenben könnyebb lesz"

Tehát szeretnéd, és biztos jó is lesz!

tegnap 20:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!