Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire igaz az, hogyha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire igaz az, hogyha megpróbál egy férfi jó társ lenni és mindent megadni egy nőnek, akkor erre a nő rá fog unni, és félre fog lépni?

Figyelt kérdés

Most a mindent megadni dolgot nem úgy kell érteni, hogy megvesz neki mindent és pénzeli direktbe, de anyagilag is amit tud megad. Elsősorban érzelmileg, tehát hűséges hozzá, nem néz más nőkre, figyelmes vele, meghallgatja a problémáit, romantikus vele néha, osztozik vele a házimunkán, élményeket próbál neki szerezni, odateszi magát az ágyban érte stb stb.

Elvileg ez mind szép és jó, de azt mondják, állítólag ha egy férfi ilyenné válik párkapcsolatban és mindent megad a nőnek akkor erre a nő egy idő után baromira rá fog unni, és nem lesz neki többé kihívás a férfi. És így előbb utóbb de új kalandok, új kihívások fogják vonzani és ez egy másik férfi lesz.

Igaz ez?

tegnap 21:11
 1/9 anonim ***** válasza:
58%
Nem azért un rá mert a férfi jó hozzá hanem mert már nem szereti és ha nem is tiszteli akkor megcsalja, ennyi. De amúgy nem tudom milyen mesefilmben élsz mert nem létező dolog, hogy a férfi nonstop jó a nőhöz és soha nincs vita.
tegnap 21:20
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Mindenki más, tudod 😃

Rám nem igaz.

tegnap 21:20
 3/9 anonim ***** válasza:

Nem lehet általánosítani, hogy egy férfi és egy nő.

Hogy nálatok hogy fog működni, az majd kiderül. Mind a két félnek sok jót bele kell tennie egy kapcsolatba, az biztos.

tegnap 21:22
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Na nálam pont az ellenkezője történt amit írsz. Én abba untam bele, hogy nem vett komolyan, nem adott kb semmit sem érzelmileg csak néha, abszolút nem voltam boldog nőként. Nagyon szerettem, de nem voltam boldog. Utána helyrehoztuk a kapcsolatot, nagy nehezen, és kiderült, hogy nem bízott az egészben mert érzelmileg ki volt már szolgáltatva régen és ráfázott, de nagyon. Azóta megnyílik nekem és nagyon jó együtt, de rávenni nem volt egyszerű. Több mint 10 éves kapcsolatról van szó.
tegnap 21:54
 5/9 anonim ***** válasza:
51%

Nem.

Amelyik férfi azt állítja magáról, hogy mindent is megadott az nem adott meg mindent. Valami hiányzik.

tegnap 22:05
 6/9 anonim ***** válasza:
5 vagyok...ez se minden férfira igaz persze.
tegnap 22:05
 7/9 mikeXxX ***** válasza:
Teljesen igaz fent kell tartani azt hogy ő is "szaladjon " utánad különben a végén azt kapod hogy papucs vagy sok embernél végig néztem ezt.
ma 07:29
 8/9 anonim ***** válasza:
Ez attól függ, a megfelelő nőnek kell adni a szeretetet, aki vevő rá és viszonozza. Szerintem most erre a konkrét esetre amit írtál ex max akkor fordul elő, ha a nő az elején sem volt már oda a férfiért. Tetszett neki, hogy a férfi mindent megtesz érte, körülötte forog a világa és neki ez tetszett, nem maga a férfi. Ilyennél el tudom képzelni, hogy rá un.
ma 10:56
 9/9 anonim ***** válasza:
Mindenkit megunnak egyszer.
ma 17:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!