Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez így a nők jelentős részénél?
Figyelt kérdés
Miért bevett szokása a nőknek az,hogy a legelső csávójuknak mindenért nagyon sokat kell lapátolni és még úgysem adnak meg nekik mindent,vagy csak nagyon lassan apró léptekben,és hosszú évekkel később jön egy random csávó az életükbe akivel félremennek,az első faszijukat kioffolják és azonnal mindent megkap csuklóból amiért te rengeteget könyörögtél,és már kis idő mulva meg is házasodik és családot is alapít az új csávóval?jún. 11. 18:38
22/30 A kérdező kommentje:
Többségetek egy hálátlan flegma ribi.Sajnálom ez az igaz.A válaszokból ez jól látszik.
jún. 11. 20:12
24/30 anonim válasza:
#22 Ezen az oldalon tényleg ezek a nők a jellemzőek, de a valóságban sok kedves nő van. Ne ebből az oldalból, meg Budapestből indulj ki, jobban körül kéne nézned.
25/30 anonim válasza:
Ugye az itteni nők a valóságban nem léteznek.
26/30 anonim válasza:
Én az ilyen meséket mint amit a #16 tol, mindig kétkedéssel fogadom. Honnan a jóistenből tudja az összes ilyen 1-2 pipás itteni pasi hogy az utána következő pasival miket csinál az ágyban az excsaja? Már ha létezik, ugyebár. Mert ezek a sztorik szánalmasak és nem komolyan vehetők.
27/30 anonim válasza:
#26, megmondta a kérdező is az egyik válaszolónak, hogy semmi közöd hozzá, honnan tudják. Tudják és kész.
28/30 A kérdező kommentje:
24 es:Ne érts félre nem társat keresek,azóta megtanultam egyedülállóként is teljesen jól élni.Szexre meg sok ilyen ócska rongy kapható kapcsolat mellett is szóval nem téma.Kis szimpátia kis lóvé,legyél igényes aztán mehet is.Csak szerintem valahol szomorú hogy ez lett a nők többségéből.
jún. 11. 20:26
29/30 anonim válasza:
Kedves 26-os, te kedved, kedves 26-os :))))))))
Én speciel onnan tudom, hogy a barátnőm mondta el ;-)
Nem akarok róla beszélni, megcsalt, egy jobb pasival, mikor hazáért furcsa ízt éreztem a szájában, sperma volt, spermás szájjal jött haza smárolni velem, és egyéb apróságokkal....
Mindegy, hagyjál békén!!!!!!!!!!!!!!!
30/30 anonim válasza:
Csak példát veszünk a férfiakról. Még ocsmányabbak leszünk, hogy egy szinten lehessünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!