Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van ez így a nők jelentő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ez így a nők jelentős részénél?

Figyelt kérdés
Miért bevett szokása a nőknek az,hogy a legelső csávójuknak mindenért nagyon sokat kell lapátolni és még úgysem adnak meg nekik mindent,vagy csak nagyon lassan apró léptekben,és hosszú évekkel később jön egy random csávó az életükbe akivel félremennek,az első faszijukat kioffolják és azonnal mindent megkap csuklóból amiért te rengeteget könyörögtél,és már kis idő mulva meg is házasodik és családot is alapít az új csávóval?

jún. 11. 18:38
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
70%
És te honnan tudod, hogy egy nő mit "ad" egy másik kapcsolatban egy másik férfinak? Beköltöztél hozzájuk?
jún. 11. 19:28
 12/30 A kérdező kommentje:
11 es:Mi közöd hozzá mit honnan tudok?Tudom és kész.
jún. 11. 19:32
 13/30 anonim ***** válasza:
77%

A "nők" legelső pasija általában tiniként van. Egy szûz tinilány nem fog csak úgy beleugrani mindenbe, csak úgy akárkivel.

Aztán persze rájött, hogy az expasija csak arra hajtott, hogy elvegye a szüzességét, de a kapcsolat egy nagy nulla, szóval kipróbálna jobb szexet is.

De ezt mondjuk nem értem miért nem a tini kapcsolatokhoz írtad.

Felnőtt fejjel semmi dolgod szûz tinilányokkal. Legalábbis remélem.

jún. 11. 19:33
 14/30 A kérdező kommentje:
30 éves a csaj de semmi gond.
jún. 11. 19:36
 15/30 anonim ***** válasza:
75%
Tehát akkor 1 nőről van szó, nem a 'jelentős részükről'.
jún. 11. 19:44
 16/30 anonim ***** válasza:
17%

Ez van kérdező. Szokj hozzá. Az én barátnőm is 30 éves, összejött egy 23 évessel. Én sokszor akartam az anált, nem engedte, a sperma nyelést sem akarta, de ennek a pasinak mindent engedett.

Sőt, ő kérte, hogy akarja, mármint a barátnőm...

Szóval ez van, amúgy ez csak 1 példa volt, persze több dolgot is adhat egy nő egy másik pasinak, érzelmileg is, nem csak szexuálisan.

jún. 11. 19:45
 17/30 anonim ***** válasza:
47%
16, de undi vagy.
jún. 11. 20:01
 18/30 A kérdező kommentje:
Nem csak erről az egyről van szó,ez csak a saját példám.Rengeteg nő van aki ugyanígy tesz,számtalan hasonló példát hallottam meg láttam ismerősi körökbe is.
jún. 11. 20:05
 19/30 anonim ***** válasza:
77%
Aha.
jún. 11. 20:07
 20/30 A kérdező kommentje:
Ez bizony női tulajdonság.Csak valamiért a mai társadalomban a nőkről vagy csak jót lehet mondani vagy semmit,különben azonnal vérig vannak sértve. Tisztelet annak az 1%nak aki még normális.
jún. 11. 20:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!