Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van ez így a nők jelentő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ez így a nők jelentős részénél?

Figyelt kérdés
Miért bevett szokása a nőknek az,hogy a legelső csávójuknak mindenért nagyon sokat kell lapátolni és még úgysem adnak meg nekik mindent,vagy csak nagyon lassan apró léptekben,és hosszú évekkel később jön egy random csávó az életükbe akivel félremennek,az első faszijukat kioffolják és azonnal mindent megkap csuklóból amiért te rengeteget könyörögtél,és már kis idő mulva meg is házasodik és családot is alapít az új csávóval?

jún. 11. 18:38
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
6%

Ez a jelenség nem vonatkoztatható az 1 palijukra.

Általános érvényű törvényszerűség ha a pali keretátadó, needy a kapcsolatban.

jún. 11. 18:43
 2/30 anonim ***** válasza:
0%

Pl ez a könyörögtél wtf?

Nagyon egyszerűen fogalmazva ha nem engedelmes akkor büntetés jön nem pedig könxörgés. Pl a figyelmed megvonása stb.

Ha pedig engedelmes akkor jutalmazás. A teljes figyelmed és értékelésed az övé lehet.

jún. 11. 18:46
 3/30 Senior Séf ***** válasza:
98%
Nem jön be mindenkinek egyformán mindenki. Neked se. Van, akit utálsz az első pillanattól.Van,aki semmit sem mozdít meg benned. Van,aki tetszik,van aki szimpatikus, van, akit szeretni is tudnál, és van, (lesz) akinek egy pillantásától megroggyan a térded. A csajok se találják meg elsőre a nagy Őt,csak kóstolgatják az életet. Ahogy haladnak előre tapasztalat terén, úgy nyílnak ki ők maguk is.
jún. 11. 18:47
 4/30 anonim ***** válasza:
86%

"amiért te rengeteget könyörögtél"

Te bajod, minek könyörögtél.

jún. 11. 18:47
 5/30 anonim ***** válasza:
14%
En is jártam igy pasikkal. Eleinte alig udvarol egy rakat női praktika trükközés izzadás kell hogy végre feltámadjon benne a szikra, eleinte még elérhetőségcsere sincs, aztán csábítom hódítom, a kapcsolatban is, ott se lehetek szerelmes meg lábtörlő, vagy tapadó mert taszítja, hanem vonzani kell stb, járunk pár évet így hogy én nem győzök bevetni hol ezt azt, aztán más csajnak meg egy csettintés a pasim, szinte a kisujját se kellett mozdítania és elszedi, helyből számcsere aztán azzal van.
jún. 11. 18:51
 6/30 anonim ***** válasza:
87%
Utolsó légy együtt a kérdezővel. Mindketten trükköztök, könyörögtök olyan személyeknek akik csak megelégedtek veletek.
jún. 11. 18:54
 7/30 anonim ***** válasza:
64%

Én komolyan azt hittem tartásuk van. Akik nem rohannak minden nőhöz egyből hanem tudnak nemeket is mondani, nem kajtatnak nők után, válogatnak.

Es nem ugy voltam vele hogy én nem kellenék.

Hiszen szerelmesek is lettek, szépen kialakult minden, stb

jún. 11. 19:02
 8/30 anonim ***** válasza:
86%
Ha neked trükközni kell, hogy melletted maradjanak az sose szerelem.
jún. 11. 19:09
 9/30 anonim ***** válasza:
100%
Ha egy nőnél meg kell dolgoznod a szexért, mintha valami kutya lennél, akinek pitiznie kell a jutalomfalatért, akkor kapj észbe és hagyd ott a fenébe. Rengeteg férfiből hiányzik az önbecsülés sajnos, aminek az az oka, hogy nem kapnak elég elismerést, mert le se szarja őket senki. Ez legjobbára a fiatalabb férfiakra vonatkozik (18-30 között). Magadnak kell sajnos felismerni az értékeidet, mert az ellenkező nem többségétől-főleg ezekbenen a tiktokos, instagramos, degenerált faß időkben-nem fogod megkapni ezt az elismerést. Olyan nő még nem létezett aki miatt érdemes csúszómászó kukaccá válnia egy férfinak.
jún. 11. 19:10
 10/30 A kérdező kommentje:
A könyörgést nem úgy értem hogy térdenállva pitizik valaki,hanem csak egy beteljesületlen vágyálom volt egy nagyon hosszú közel 1 évtizedes kapcsolatban.Sokat ígért az a nő de nem akart semmit.Konkrétan a saját elveit is felrúgta már az a nő teljesen.Teljesen más ember lett.Azt mondta ő senkivel se házasodna össze,gyereket végképp nem akar,és nekem is csak az élettársam hajlandó lenni.Most meg durr bele mindenbe egy random csávóval,ez a furcsa.
jún. 11. 19:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!