Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy van az, hogy ma a csajok jelentős részének a hisztis, girhes, buz* hajú, girhes "fiúk" jönnek be?
Hát ha csak azoknak a lányoknak tetszenek ezek az alakok, akiket te lenézel, akkor miért zavar?
Engem sokkal inkább az zavar, hogy kezd kiveszni a férfiasság.
Azért, mert az a k.b@szott média ezt erőlteti rájuk, hogy ez a menő, ez a trendi, ez a király.
Ha azt mutatnák, hogy minden fiú kopasz, akkor meg arra buknának.
Úgy lehet ezeket a kislányokat vezetni, mint egy kutyát.
Amúgy én is utálom, hogy ez van. :S
Ma bejött a boltba 1 igazi bomba csaj nagy mell hosszú haj jó segg fuuuuu b+ fülem ketté állt.
Nézelődött 2-3 percig......erre bejön EGY 20 KG-OS VÉKONY HANGÚ,GÖNDÖR HAJÚ BUZ.I VOLT BENNE VAGY 3 MÉTER ÉS AZ A 20 KG PFFFFFFFFFFFFFF SZÁNALMASAN NÉZETT KI.
Oda megy a bombanőhöz és elkezdi neki ilyen vékony bu.zis hangon figyi babucim ha valami kell még vegyél csak,majd én fizetem......mondom ez 1 páááááááááááááááááááááááááárrrrrrrrrrr????????????????????
szörnyű,hogy mik nem vannak.
nem tetszik ez manapság sok lánynak. lehet hogy a te környezetedben, vagy akik neked tetszenek, azoknak talán, deha a világot nézzük, akkor csak egy bizonyos rétegnek jön be. figyelj én utálom az ilyen fiúkat amiket te leírtál, most nem írom le századjára hogy mi tetszik, mert már nagyon unom , de nem tudom lehet h olvastad már pár válaszomat, én vagyok aki kampányolni akart ezek ellen a vasalt hajú rózsaszín cuccokat hordó fiúkák ellen, stb..
hidd el nem ilyen kell a lányoknak! amúgy meg ítéld meg alányt arról a pasiról aki tetszikneki! ha ilyen pasik jönnek be neki mint amiket fent leírtál, a média által közvetített "jó", akkor a csaj is olyan naiv és primitív lehet..
éljenek a férfiak!:D
amúgy 73%-os vagyok megint.
ez a divat is elmúlik egyszer, majd jön valami más. én személy szerint örülnék egy rocker-divatnak, mert Axl Rose az isten!!! :DD
@Utolsó...
azért ugye azt tudod h Axel Rose alkoholista , drogos és pszichopata? Jól megválogattad a preferenciáidat a férfiideálról? ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!