Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok miért éri meg nektek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok miért éri meg nektek jóképű, helyes pasival járni?

Figyelt kérdés
Sokszor semmi kihívás nincs nekik abban hogy barátnőt találjanak, mert bőven van miből válogatniuk. Nagyon sok nő stíröli őket, próbálkozik náluk, ti pedig folyton féltékenykedhettek. Egy tök átlag pasit ezektől nem nagyon kell félteni, mert a legtőbb nő észre se veszi őket, és még tűrhetően is néznek ki.

2024. jún. 7. 21:55
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/84 anonim ***** válasza:
82%
Sztm meg az agyad miatt...
2024. jún. 9. 15:35
 82/84 A kérdező kommentje:
#73 Azt mondtad a korosztájodban kb nincs jó pasi, de a párod mégis az, akkor gondolom jó pár evvel fiatalabb. Sok nő 40 éves korától sokkal fiatalabb pasit talál magának. A celebvilág erre jó példa.
2024. jún. 10. 12:13
 83/84 anonim ***** válasza:
100%

Én eddig 2 férfival jártam életemben, a mostani közízlés, médiaideál szempontjából jóképűbb, mint az első, de mindkettő nagyon tetszett.

Nekem fontos az, hogy vonzódjak hozzá... ha nem vonz, akkor a szex egy kínszenvedés... és ezt csak azért nem vállalnám be, mert jaj, legyek én XY-nak a Máltai Szeretetszolgálat , vagy hogy legyen sikerélménye (bár amúgy van olyan szexinek tartott férfi is, aki taszít).

Az, hogy más nőknek tetszik... na, más nőknek is van ízlésük, na bumm :D. Féltékenykedni nem szoktam, sztem tök felesleges, amíg a másik okot nem ad rá. A kapcsolatnak meg a bizalom az alapja.

2024. jún. 10. 15:18
 84/84 anonim ***** válasza:
Én külsőre talán megütöm az átlagot. Messze nem vagyok jóképű, viszont magas vagyok. Szerintem a nőknek a magasság fontosabb.
2024. júl. 3. 16:02
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!