Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok miért éri meg nektek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok miért éri meg nektek jóképű, helyes pasival járni?

Figyelt kérdés
Sokszor semmi kihívás nincs nekik abban hogy barátnőt találjanak, mert bőven van miből válogatniuk. Nagyon sok nő stíröli őket, próbálkozik náluk, ti pedig folyton féltékenykedhettek. Egy tök átlag pasit ezektől nem nagyon kell félteni, mert a legtőbb nő észre se veszi őket, és még tűrhetően is néznek ki.

2024. jún. 7. 21:55
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 1/84 anonim ***** válasza:
92%
A tök “átlag” is ugyanolyan hűtlen lehet. Sőt.
2024. jún. 7. 21:56
 2/84 anonim ***** válasza:
19%

A nők teljesen más felfogással vannak, hatalmas az egojuk, tehát ha valami kamatyba keveredik a pasi, de sikerül visszaszerezni, az a nőnek elégtétel önmagának, az egojának, hogy ő olyan jó külső és belső tulajdonságokkal rendelkezik, hogy eh, hogy ilyen fullos extra pasit visszatud szerezni.

Így gondolkodnak, nekik ez a jó.

2024. jún. 7. 21:58
 3/84 anonim ***** válasza:
93%

A tok átlag pasik csak addig nem dugnak félre, amíg nincs kivel.

Egy jó pasi esetében pedig legalább tudni, hogy nem a lehetőségek hiánya miatt van az adott nővel.

2024. jún. 7. 22:00
 4/84 anonim ***** válasza:
12%
Ennyi, akárhogy akarjátok kihozni kérdező/k, a jópasi úgyis jópasi ha hűtlen, az átlagos pedig úgyis átlagos ha hűséges, de kihozzák hűtlennek. Vicc.
2024. jún. 7. 22:03
 5/84 anonim ***** válasza:
92%

Ilyen hülye szöveget se hallottam még arra, hogy rusnyát válasszak 🤣

1. Nem valami önbizalomnövelő, hogy csak azért nem csalnak, mert nincs több olyan hülye, hogy leálljon a nyomorulttal, csak én.

2. Mivel a jóképű bárkit megkaphat, biztos lehetek benne, hogy azért van velem, mert engem akar, nem azért, mert jobb nem jutott. (Még csak ronda csalt meg.)

2024. jún. 7. 22:08
 6/84 anonim ***** válasza:
87%

1. A vonzalom nagyon fontos.

2. A bizalmat/ szabályokat mindenki magának alakítja ki a másikban.

3. Nincs kőbevésve, hogy egy jóképű biztosan megcsal, mert egy nem olyan jó képű meg hűséges tud maradni.

2024. jún. 7. 22:31
 7/84 anonim ***** válasza:
64%
Bilibe lóg a kezetek. 🥱🫢
2024. jún. 7. 22:32
 8/84 A kérdező kommentje:
Nem a hűtlenségről beszélek, hanem hogy folyamatos nyűggel járhat ha egy ilyen pasira gyakran tapadnak a nők, próbálkoznak nála, méregrtik a szemükkel. A volt barátnőmnek nem kellett ezért aggódnia mert engem békén hagytak a nők.
2024. jún. 7. 22:46
 9/84 anonim ***** válasza:
96%

De nem értem. Miért kéne aggódnom, mert méregetik a nők? Elkopik attól, ha ránéz egy nő, vagy mi? Engem nem érdekel, mit akarnak tőle a nők. Az érdekel, ő mit akar a nőktől. Semmit. Mire legyek féltékeny?

2024. jún. 7. 22:51
 10/84 A kérdező kommentje:

9

Lehet egy nap olyan mászik rá akibe belezúg. Nem lehet tudni. Ha átlag feletti pasid van biztos próbálkoztak már nála. Ha nyitottabbak lennétek az átlag pasik felé akik külsőre közömbösek, lassabban, de idővel kialakulhat a vonzalom.

2024. jún. 7. 23:03
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!