Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok miért éri meg nektek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok miért éri meg nektek jóképű, helyes pasival járni?

Figyelt kérdés
Sokszor semmi kihívás nincs nekik abban hogy barátnőt találjanak, mert bőven van miből válogatniuk. Nagyon sok nő stíröli őket, próbálkozik náluk, ti pedig folyton féltékenykedhettek. Egy tök átlag pasit ezektől nem nagyon kell félteni, mert a legtőbb nő észre se veszi őket, és még tűrhetően is néznek ki.

2024. jún. 7. 21:55
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/84 A kérdező kommentje:
Mit veszítesz azzal ha a pasid nem kifejezetten jóképű, Adonisz kategória? Nem lessz ettől rosszabb társ. Sok nő hagyja hogy a jó külső megbabonázza, és olyankor a jóképű pasiknak elnéznek olyan dolgokat is amit egy átlagos pasinak soha nem néznének el.
2024. jún. 8. 23:59
 62/84 anonim ***** válasza:
100%
De nem mindegy neked ki kivel van? Foglalkozz magaddal meg csajozz ahogy tudsz/ akarsz.
2024. jún. 9. 00:02
 63/84 anonim ***** válasza:
47%

Engem a barátnőm egy tipikus jópasival csalt meg. Eléggé tönkre vágta az önbizalmam. Csak kiderült, hogy a jopasinak van még 12 nője, akit bármikor tudott használni, a barátnőm volt úgymond ebből a 12 nőből a legrosszabb parti. De videohivasban masztiztak, meg hasonlók, a barátnőm nem tudta a fizikai kontaktot sokáig tartani vele. Végül kiderült, és inkább a pasit választotta úgy, hogy tudja, hogy még több lány is van.

Szóval erről ennyit. Sokat beszéltünk a kiderülés után, hogy miért tette, hogy tette stb, azt mondta, hogy olyan jó pasi, hogy nem tud bírni magával, folyton szexelne vele, folyton vele lenne stb. Ez se volt egy kellemes dolog, hogy ezt végighallgassam, közben több részlet is kiderült m...mindegy.

Én egy kopaszodó, átlagos férfi vagyok, nem egy adonisz, inkább vékony vagyok, magasságra totál átlag, nem vagyok izmos, jóképű meg végképp....de első kézből láttam, hogy milyen amikor egy jópasi elnyer egy nőt, a nőt az sem érdekli, hogy ő a 26. aznap, és tudja mint pl a barátnőm, nem érdekli mert a külső totál elviszi a nő fejét.

2024. jún. 9. 00:04
 64/84 anonim ***** válasza:
100%

"Csak kiderült, hogy a jopasinak van még 12 nője, akit bármikor tudott használni, a barátnőm volt úgymond ebből a 12 nőből a legrosszabb parti"

Evvel kb csak magadat nyugtatod...

2024. jún. 9. 00:07
 65/84 anonim ***** válasza:

Figyelj, hagyjál már engem a sok nővel. Mit bánom én, hogy más nők milyen pasit választanak. Nekem tökéletesen megfelel a jóképű pasim, nem kell elnéznem semmit.

Mit veszítesz azzal ha a pasid nem kifejezetten jóképű, Adonisz kategória." Hogy nem vonzódom hozzá, tehát nem akarok lefeküdni vele. Minden mást meg meg tudok tenni a barátaimmal is. Inkább te mondj egy jó érvet, minek tartanék ronda pasit?

Hogyne lenne mar rosszabb társ?🤣 A társnak az egyik alapfeltétele, hogy szívesen lefekszem vele, ami itt nem áll fent, jóképűnél viszont igen. Tehát csak rosszabb társ lehet.

2024. jún. 9. 00:07
 66/84 anonim ***** válasza:
36%

Miért nyugtatnám magam ezzel?

2024. jún. 9. 00:09
 67/84 A kérdező kommentje:
#65 Oké, te találtál egy jóképű pasit aki hűséges. Tudod hányszor láttam példát rá hogy egy jóképű pasi belép egy nő életébe és simán tönkretesz egy házasságot mert a csaj beadja gond nélkül a derekát még akkor is ha először oróbál ellenkezni? Ja nem, nem igaz amit mondok. Nem tette tönkre a házasságot mert a párja nem tudta meg. Ez sajnos a leggyakoribb eset hogy ki se derül.
2024. jún. 9. 00:22
 68/84 A kérdező kommentje:
#65 Nem kell ronda pasit választani. Elég egy átlagosabb aki normális életet tud élni anélkül hogy mindíg lenne egy vagy több nő akik legyeskedik körülötte. Vagy a nőknek nem kellemesebb ha a pasijukkal nem szeretne minden második nő dugni aki meglátja őket?
2024. jún. 9. 00:31
 69/84 anonim ***** válasza:

#67! Hát, akkor meg miért fáj az neked, ha ki se derült?🤣 Mindenki élt boldogan, csak te pörögsz rajta, akinek semmi köze hozzá.

Nem kellemesebb. Teljesen lényegtelen, hogy hányan akarnak vele dugni, amíg ő velem akar.

Köszi, hogy választhatok átlagost is, de ahhoz se vonzódom. Maradok a jóképűnél.

"Tudod hányszor láttam példát rá hogy egy jóképű pasi belép egy nő életébe és simán tönkretesz egy házasságot mert a csaj beadja gond nélkül a derekát még akkor is ha először oróbál ellenkezni? "

Itt belestél a saját csapdádba. Játsszunk el a gondolattal, hogy a csaj megfogadja a tanácsod és átlagost választ, téged. De mivel alapból a jóképűekhez vonzódik, megtörténik az általad vázolt eset. Próbál ugyan ellenállni, de végül úgyis meg leszel csalva!

Mi ebből a tanulság? Ne másoknak ajánlgassál, hanem fogadd meg a saját tanácsodat. Válassz olyan ronda csajt, amilyet csak tudsz. Nem fog zavarni, hogy hányan csorgatják utána a nyálukat(mivel szerinted ez nekünk szörnyű, hogy le akarnak feküdni a nők a pasinkkal, biztos magadból indultál ki.) Nem kell attól félni, hogy megcsal, mivel nem lesz kivel😁

2024. jún. 9. 00:51
 70/84 anonim ***** válasza:
100%
Te keress ocsmány nőt, mer arra nem hajt senki...
2024. jún. 9. 00:57
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!