Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok miért éri meg nektek jóképű, helyes pasival járni?
Plusz amit hozzá szeretnék tenni, rengeteg ilyen igazi alfahim haverom van, van köztük 40-es, 20-as, 30-as korosztály. Hihetetlenül családcentrikusak, és a barátnő/asszony előtt a hűség Szent zarándokai, mintha a lelküket a hűség és a legtisztább Ádám és Éva időkből hozták volna.....
Na, de amit férfiak közt mondanak, pl előttem, mondjuk én ebben a körben egy csicska vagyok, de hogy ki volt meg a héten és ki nem, hány óvszer fogyott a kocsi hátsó ülésen, jól csináld Csabi kemény vagy, és ezek mind igazak, eléggé fájó hallgatni ezeket nekem, aki egy kapcsolatot a különböző testi és lelki hátrányai miatt hatványozottan tud csak összehozni, és azt vetten észre, hogy a "jopasiknál" ez a megcsalás dolog ez....komolyan kezdek torzulni ebben a körben, számukra csak kielégülés, semmit több, egy orgazmus, amit nem kézzel, hanem egy nővel érnek el, amióta ebben a bandában mozgok, meginogtam a hűség fogalmában is.
Nah....ezek a tipikus jópasik, ilyenek egymásközt. A felszín alatt rejlik a mocsok, a nő meg bekajálja, észre sem veszi, vagy ha észreveszi akkor kicsinyíti, hogy 1-2 jelet felfedez, de másra tereli, és így lesz a nőből egy fullra megcsalt fél.
Sajnos a jó külső hoz magával szellemileg olyan dolgokat amik nem épp monogám párkapcsolathoz valók, pl a fizikailag jó pasiknál azt, hogy csak dugás, semmi több, ez nem is megcsalás, nőknél már összetettebb a dolog.
Én alapból hűséges típus vagyok, betonbiztosan, de amióta ezekkel lógok, amúgy nem tudom miért, teljesen kétségek közt vagyok....
Szóval hiába a szép tál, ha jót nem eszel belőle.
#20!"Honnan veszed, hogy mamahoteles vagyok, honnan veszed, hogy nincs barátnőm, honnan veszed, hogy én ki vagyok?
Például innen:
"És ha már így személyeskedsz, akkor tudom ajánlani az utcasarkot, és a strihelő életmódot. 😉"
Csak ti, incelek beszéltek így a nőkkel, rólatok meg köztudott, hogy nem igazán mozdultok ki a gép elől. Teljesen tévhitben vagytok a világ működésével kapcsolatban.
"18-as akkor ez azt jelenti hogy a ronda pasi hűtlen a helyes meg hűséges? Nem vagy egy kicsit felszínes?"
Hol írtam ilyet?🤣 Ezzel megint azt igazolod, hogy képtelen vagy kommunikációra. Nem is tudod dekódolni, amit olvasol.
Ez azt jelenti, hogy amennyiben elégedett vagyok a jó pasival és a tapasztalatom is azt mutatja, hogy a hűség nem a külsőn múlik, nem indokolt változtatni a bevált kapcsolati mintán. A fentiek fogják meghatározni, hogy milyen pasit választok, nem pedig incelek téveszméi. És igen, nyilván k.rvának kellene mennem, mert nem te döntesz a kapcsolataimról, hanem én. Gratulálok az intelligenciádhoz😉
"Ezt úgy tudnánk megvitatni, ha mutatnál a pasiról képet. Én nem hiszem, hogy az egy ronda pasi volt."
Miért? Te határozod meg már azt is, hogy ki számít jó pasinak? Ha érdekel egyébként, szerintem átlagos volt, de ti már az esélytelen kategóriába sorolnátok, mert igen alacsony.
#27 Azt a szintet még én is megütöm, de bőven kevés ahhoz hogy szaladgáljanak utánam a csajok. Biztos nem te ugrottál először a nyakába mikor megláttad.
"A többi, jóképű pasimhoz hasonlítva viszont ronda."
Mégis hány jóképű pasid volt? Talán még Palvin Barbinak se volt annyi jóképű pasija mint neked.
#28! Nem ugrott senki senki nyakába, eleinte barátok voltunk. De igen, én is akartam annyira őt, mint ő engem. Meg is lepődtem magamon, mert külsőleg nem tetszett, mégis nagyon vonzott szexuálisan. Más kérdés, hogy később kiderült, hogy nem csak külsőleg, belsőleg is rohad. Ha nem tudnám, hogy nem incel, azt hittem volna, hogy az. Komplexusos, az egész világ tehet az ő nyomoráról stb.🤮 De eleget emlegettük, miattatok már vele is álmodtam, pedig k.rvára nem akartam.
"Mégis hány jóképű pasid volt? Talán még Palvin Barbinak se volt annyi jóképű pasija mint neked."
Ezen is látszik, mennyire távol vagytok a való világtól. Egy nő pasijainak számát nem a külseje határozza meg. Mivel én alapvetően szeretek egyedül lenni, nem állok össze mindenáron valakivel. Ebből következik, hogy kevés pasim volt, de az 1 kivétellel mind jóképű. Palvin Barbiról nem tudok nyilatkozni, az övéit nem számoltam.
#29! Ne magadból indulj ki! Mégis mi okom lenne?🤣 Szerinted mennyiben befolyásolja az én életem, hogy egy vadidegen incel mit hisz, vagy nem hisz rólam?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!