Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok miért éri meg nektek jóképű, helyes pasival járni?
Vele is álmodtál 😂😂😂😂😂😂😂😂😂 jaj istenem ezen röhögtem egy jót 😂😂😂😂😂
Én szerintem az a pasi egy ritka szerencsés ember lehetett, hogy talált kopaszodón, alacsonyan egy lányt, hogy a pcsába csinálta?! Nem lehet, hogy kamuzott? Küldj már nekem egy képet róla, már esküszöm kíváncsi vagyok rá. Én is kopaszodok, gyűlölöm, utálom, szégyellem, zavar!!!
Nem adom tovább senkinek, esküszöm, de kíváncsi vagyok rá.
#33! Ha még azt is tudnád, hogy előttem sokáig házas volt, 3 gyerekkel🤣 Mint említettem, megcsalt és utána is együtt volt a nővel, szóval mindig van neki(engem még évekig zaklatott utána, remélem, már abbahagyta.) Valamiért odavoltak érte a nők egyébként.(Amíg meg nem ismerték persze.)
Személyiségi jogok miatt nem küldenék képet, de természetesen nincs is. Miért lenne egy 100 évvel ezelőtti "ronda" pasimról?
#31! Lemaradt: Az összes jópasimnak volt nálam sokkal szebb és rondább nője is, nem tudom, miért képzelitek, hogy nekik csak modellek vannak. Ti még sose láttatok olyan párt, akik véletlenül sincsenek "egy szinten", ahogy ti mondanátok?
Egy sztori, amiből levonhatod a tanulságot: Egyikükkel még nem voltam együtt, de tetszettem neki, én meg odavoltam érte. Olyan munkája volt, ahol némileg számított az emberek külseje. Én mentem pihenni, ő jött volna utánam. Közben megállította egy nagyon szép, fiatal lány.(Kérdezett valamit, munka ügyben.) Ő válaszolt és a válaszban benne volt, hogy "gyönyörű vagy". Tényleg az volt objektíven. És kb.20 évvel fiatalabb nálam, 15-tel a pasinál. Sose hallottam még ezt a mondatot ilyen szenvtelenül senki szájából. Gyorsan otthagyta és jött utánam, mint a kiskutya. Te azt gondolnád, elmebeteg. Gyönyörű fiatal csaj vagy nem szép öreg? Az ő szemszögéből meg egy gyönyörű munkaeszköz a sok közül vagy a nő, akiért odavagyok?
#37! Miért lennének sérelmeim?
Igen, a kommunikációja nagyon rendben volt. Mármint kapcsolaton kívül, a vadász szakaszban. Kapcsolaton belül már korántsem. Rengetegszer motyogott valamit magában, amit nem értettem. Amikor rákérdeztem, válasz: "semmi, magamnak mondtam".🙄 Ezen kívül mindennapossá vált a "csenddel verés", ha nem tetszett neki valami és sorolhatnám. Mint kiderült, konkrétan mentális beteg volt. De ezt elsőre nem tudod és valóban volt egy olyan karizmája, ami vonzotta a nőket. A barátnőim, akik csak a külsőt látták, tehát velük nem flörtölt, egyértelműen rondának mondták.
Régen. Már több, mint 7 éve vége. (Mármint fizikailag. Hívni még idén is hívott, de persze, soha nem veszem fel neki.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!