Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok miért éri meg nektek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok miért éri meg nektek jóképű, helyes pasival járni?

Figyelt kérdés
Sokszor semmi kihívás nincs nekik abban hogy barátnőt találjanak, mert bőven van miből válogatniuk. Nagyon sok nő stíröli őket, próbálkozik náluk, ti pedig folyton féltékenykedhettek. Egy tök átlag pasit ezektől nem nagyon kell félteni, mert a legtőbb nő észre se veszi őket, és még tűrhetően is néznek ki.

2024. jún. 7. 21:55
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/84 A kérdező kommentje:
Elmondom mit mond sok nő. "Nekem csak egy normális, rendes, értelmes, megbízható pasi kell aki szeret. Nem fontos a külső, csak adjon magára". Aztán kiderül hogy ez hatalmas kamu mert hiába ad magára a pasi, és normális, ha a csaj nem találja fizikailag vonzónak. A csaj barátok azt mondják nem a külsőd volt a baj, hanem lazábbnak kellett volna lenni. Azt nem mondja szegény pasinak senki hogy ezeknek a csajoknak leginkább külsőleg nem tetszett nagy eséllyel, és ez volt a baj. Én sokszor így jártam, nagyon kevés kivételkel. Persze a nők nem mondták a szemembe, hanem jöttek a nevetséges kifogások. Ha én mentem oda "bocs de van pasim" ha a jóképű haverom ment oda 20 percel később akkor már nem volt pasija.
2024. jún. 9. 01:14
 72/84 anonim ***** válasza:
100%

#54 A megéri alatt azt értettem, hogy megéri-e olyan pasival járni aki nagyon jól néz ki, mert az ilyen pasik körül elég gyakran legyeskednek a nők. Van két lány barátom, akiknek kifejezetten jóképű pasijuk van, és mindkettő panaszkodott már hogy a nők nyomulnak a pasijukra a munkahelyen.

Igen, megéri, mert jól esik nézegetni jól esik megérinteni, hozzábújni, jól esik vele végigmenni az utcán, elképzelni, milyen gyönyörű gyerekeink lesznek.

Mint mondtam, én pedig egy kifejezetten jó nő vagyok (nem szerintem, lol, viszont rendben van az önbecsülésem), miért kellene random nők miatt aggódnom, akik a munkahelyen bohóckodnak? Ő sem aggódik a pasik miatt, akik körülöttem legyeskednek.

2024. jún. 9. 07:51
 73/84 anonim ***** válasza:
100%

Jaaa, te vagy az, aki naponta kiírja, hogy a "nők mindig azt mondják, hogy nem fontos nekik a külső..."?

Milliószor leírtuk már, hogy de, nekünk is fontos. Dolgozd fel és mostantól éld ezzel a tudattal az életed!

Autista vagy amúgy? Mindenki más fel tudja fogni, ha valamiről kiderül, hogy nem úgy van, ahogy hitte.

Mi mindannyian azt hittük, hogy a Mikulás létezik és ő hozza az ajándékot. Nekem egész sokáig ezt mondták. De már tudom, hogy nem így van. Most akkor írjak erről kérdést naponta?

2024. jún. 9. 09:28
 74/84 A kérdező kommentje:
Szerintem a nőknek jobban számít a külső mint a férfiaknak. Én ezt vettem észre az évek alatt.
2024. jún. 9. 12:01
 75/84 anonim ***** válasza:
100%
Senkit nem érdekel mit vettél észre. Egyáltalán mit érdekel téged ki kit választ?
2024. jún. 9. 12:13
 76/84 A kérdező kommentje:
Mert az utolsó barátnőm elhagyott egy másik pasiért aki sokkal jobban néz ki mint én.
2024. jún. 9. 12:16
 77/84 anonim ***** válasza:
100%
Jaaa szóval megbántottak...
2024. jún. 9. 12:29
 78/84 anonim ***** válasza:
100%

"viszont apám eltudná látni a mosás, vasalást, illetve testvérem is lassacskán tud főzni."

Senki nem mond ilyent. Számít a külső IS.

2024. jún. 9. 15:10
 79/84 anonim ***** válasza:
100%

"Mert az utolsó barátnőm elhagyott egy másik pasiért aki sokkal jobban néz ki mint én."

Ldhet, más oka volt az elhagyásnak. Sőt. Biztos. Csak azért önmagában mert a másik jobban néz ki, nem szokás szakítani. Ennyi erővel naponta lehetne szakítani.

2024. jún. 9. 15:12
 80/84 A kérdező kommentje:
Biztos a külső miatt hagyott ott. Én mindent megadtam neki.
2024. jún. 9. 15:30
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!