Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyakra puszit mikor ad a férfi egy nőnek?
Figyelt kérdés
Van egy fiú barátom akivel öleléssel köszönünk egymásnak.
Tegnap viszont amikor elköszöntünk egymástól jobb oldalra nyomott egy puszit a nyakamra miközben megöleltük egymást.
Annyira megilletődtem, hogy nem reagáltam rá semmit, de azóta ezen agyalok folyton, hogy miért tette…
Tudom… egyszerűbb lenne őt megkérdezni, de inkább nem… Nem akarok nagy jelentőséget adni a dolognak csak kíváncsi lennék leginkább a férfiak véleményére, hogy ki mikor csinál ilyet.
Főleg úgy, hogy ez nem megszokott a fiútól…
2024. jún. 3. 17:15
11/13 anonim 

válasza:

Csak a szerelmemnek puszilgatom a nyakát. Többnyire akkor, ha fel akarom izgatni
12/13 anonim 

válasza:

A vőlegényem akkor, amikor le akar fektetni. Tudja, hogy imádom, amikor a nyakamat csókolja (és JÓL csókol), és célzottan :D
Az első barátom még 16 évesen szintén - de vele nem jutottunk el szexig.
Semmi gond ezzel, csak tudd, mit akar vele.
13/13 anonim 

válasza:

Büdös a p ofád így inkább a nyakad puszilja még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!