Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért jelenti ki egy férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért jelenti ki egy férfi egy nőnek hogy nem lesz semmi komoly amikor vonzódik a nőhöz?

Figyelt kérdés
Hogy tudja előre valaki hogy nem fog kötődni...
2024. máj. 30. 22:40
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Mert annyira nem vonzó? Mert nem egy kamuzós se--fej?? Ha a nő így is bele megy valamibe, kap olcsó dugást, de utána tárhatja a kezeit, hogy itt randikázás nem lesz, ő megmondta.
2024. máj. 30. 22:43
 2/6 anonim ***** válasza:
91%
Mert más nőhöz is vonzódik
2024. máj. 30. 22:51
 3/6 anonim ***** válasza:
Úgy hogy vagy ennyire ismeri magát vagy konkrétan nem akar komolyat senkitől.Az hogy vonzódik az csakis szexuális. Ilyen vonzódás meg sok van egy ember életében és ő nehezen lesz szerelmes vagy nem is képes rá vagy tényleg van valaki, akibe már szerelmes, de őt meg nem kaphatja meg vagy foglalt .Legalább őszinte.
2024. máj. 31. 05:05
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Mert egy komoly kapcsolathoz baromira kevés az, hogy külsőre tetszik valaki. Nekem is volt olyan, hogy randin bejött külsőre a srác de éreztem, hogy nem vagyunk egy hullamhosszon, úgyhogy megszakitottam az ismerkedést.
2024. máj. 31. 07:02
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Mert sokszor volt már ugyanígy más nőkkel is és tudja nagyon jól, hogy nála ennyiből nem lesz semmi több, nem szokott lenni. Téged nem lát ezeknél a nőknél különlegesebbnek de azért még vonzónak talál természetesen.
2024. máj. 31. 12:34
 6/6 A kérdező kommentje:
Ooo... én nem tudok vonzódni ahhoz akit nem kedvelek...de akkor én lehetek a kakukktojás, bár sztem ő is kedvel engem. Hmmm fura ez.
2024. jún. 1. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!