Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyakra puszit mikor ad a férfi egy nőnek?
Van egy fiú barátom akivel öleléssel köszönünk egymásnak.
Tegnap viszont amikor elköszöntünk egymástól jobb oldalra nyomott egy puszit a nyakamra miközben megöleltük egymást.
Annyira megilletődtem, hogy nem reagáltam rá semmit, de azóta ezen agyalok folyton, hogy miért tette…
Tudom… egyszerűbb lenne őt megkérdezni, de inkább nem… Nem akarok nagy jelentőséget adni a dolognak csak kíváncsi lennék leginkább a férfiak véleményére, hogy ki mikor csinál ilyet.
Főleg úgy, hogy ez nem megszokott a fiútól…
Nem tisztel téged még annyira se, hogy megmondja neked, hogy szeretne veled összebújni kerek-perec inkább befészkelődik HÍVATLANUL az intimzónádba és a nyakad csókolta meg.
Na az ilyen semmirevaló pöcstől minél messzebbre kéne menni, konkrétan befejezni a "barátkozást" vele.
A tényleges férfi-nő barátság ritka mint a fehér holló, és ez a ti esetetekre is igaz. Nem tekint a tényleges barátjának, te mindig nő leszel neki, és mivel a bizalmadba engedted, ezért mostmár azt hiszi hogy megengedhet magának ilyeneket.
Ha nem állítod le akkor gondolom egyre jobban elszemtelenedik majd, és azt fogja érezni hogy van esélye nálad. Ha meg visszautasítod, akkor te leszel a szemét k..rva,aki hamis reményekbe ringattad, hiszen hagytad hogy ölelgessen és puszilgassa a nyakad.
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__randi..
Tessék, élő példa hogy csak szexelni akar és öleléssel (stb.) folytatná a dolgot, randizni nem akar mert csak áll rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!