Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mik azok a tulajdonságok, amik miatt azonnal kuka egy férfi számomtokra?
Hihi, gyakorlatilag minden, amit az előttem szólók írtak. Össze is másolom ide, hogy én is lássam: mennyire macerás nő vagyok és hogy milyen szerencsés, mert azonnal beleakadtam valakibe a válásom után és ő minden 'kritériumnak' megfelel.
Dohányzás, alkohol, drogok, Stílusban a flegma, lenéző nagyon nem jön be.Rossz helyesírás, hímsovinizmus, agresszív viselkedés.Tajparaszt viselkedés, nagyzoló stílus (rapperek a klipjeikben pl.), 165 centinél alacsonyabb, nincs stabil bevétele és nem is törekszik rá, középiskolát sem végzett, gyűlölködő (akár nagymagyar, akár melegellenes, akár bármi más, aminek a gyűlöletébe aktívan energiát fektet), mamahoteles, kéreget, gyereket akar, tiszteletlen, régi sérelmeit dédelgeti, agresszív, rossz higiéniájú, igénytelen, önállótlan, elvárja, hogy kiszolgálják, szexista, nincsenek ambíciói, tervei, “csak úgy van a világban”.
Ez az egy nem OK: 'korábbi kapcsolataiban hűtlen volt'. Mert az én párom megcsalta velem a feleségét, de 3 hét alatt eldöntötte, hogy válik és velem akar élni. De attól még a 'megcsalás' definitíve igaz, mert a feleség nem tudott rólam az első 3 hétben, utána meg már nem volt miről tudni, mert tényt közölt: el akar válni, beleszeretett valaki másba.(Én az első pillanattól tudtam, hogy nős, én így szerettem bele gyakorlatilag az első találkozásunkkor. )
De a kizáró okokat végigolvasva: tényleg piszok mázlista vagyok. :)
#9: Nem. Két ( talán három) okból nem, és nincs közöttük az, hogy 'nagyképű, elbizakodott,ki, ha én nem ' lennék. ( ezeket egy 'barátnőm' mondta, amikor megtudta, hogy milyen körülmények után/között költözünk össze és le akart beszélni róla, mert ha ő tud egyedül élni 25 éve, én miért nem? )
Egyik ok: ők ketten több, mint 10 éve éltek együtt és sose éltek jól, mindig voltak megoldandó problémák és már mindketten tudták, hogy két olyan dolog is van az életükben, amit soha a büdös életben nem fognak tudni megoldani. ( mi nagyon jól élünk, nincs problémánk, szeretjük egymást, nagyon boldogok vagyunk és mindketten tudjuk, hogy ez milyen extra ritka, teszünk is érte, hogy így maradjon.)
2. ok: független vagyok anyagilag, tehát ha ma haza jönne azzal, hogy beleszeretett valakibe, költözzek el( az ő házában élünk) akkor azt mondanám, hogy jézus, van egy nagyon határidős munkám, de a jövő hétfőn kicuccolok, jó? És a kondipadomat te vidd át a lakásomba, mert az én kocsimban nem fér el. ( érzelmileg megrázna, de elfogadnám, mert ha bele tudott szeretni másba úgy, hogy velem élt, akkor az mégse volt tökéletes, bárhogyan is hittem én ezt. Ha pedig nem tökéletes, akkor azon változtatni kell. Én is ezt tettem, hiszen frissen elvált voltam, amikor megismerkedtünk; sokan azt hiszik, hogy miatta váltam, annyira gyorsan jött. )
3. ok: Amikor elváltam a 2. férjemtől, akkor azért váltam el, mert nem volt már jó vele és nem volt hajlandó változtatni, hogy jó legyen. Amikor bejelentettem, hogy bezárt a bazár, akkor már akart volna, de addigra én érzelmileg lezártam, akkor már nem volt mit rendbe tenni. Szóval én akkor úgy váltam, hogy egyedüllétre rendezkedtem be, és kétségem sem volt, hogy én megállok egyedül is a lábamon. Na jó, nem tudok kereket cserélni, de majd megfizetem a szervizt, pénzt keresni meg a szervizre tudok.:) És elkezdtem ismerkedni, csak úgy könnyedén, nem a férfi, hanem csak a programok, a társaság miatt. Ebben az állapotban jött egy fickó( véletlenül, nem ismerkedősen) akire ránéztem, és azt mondtam magamban, hogy őt akarnám, ha nem lenne gyűrűje. Ő meg azt mondta, hogy van gyűrűje, de most úgy érzi, lehúzná miattam... Aztán 3 hét múlva azt mondta, hogy lehúzta, adjak neki 2 hónapot, hogy szétcuccoljanak. De ez a 'gyors lehúzás' számára olyan sok pénzbe került, hogy ha itt leírnám, akkor kiutálnának, mert hogy nagyzolok, és ennyit nem ér egy új punci. És igazuk van, mert egy p. ennyit nem ér, és másnak vélhetően a töredékét se érném, de neki értem ennyit és nem akarta megkockáztatni, hogy a kettőnk kapcsolatának a rovására menjen az, hogy a feleség hadakozik 2-3 évig. Szóval fizetett, mint a katonatiszt. Én viszont hülyét csináltam magamból a világ előtt, mert elváltam, elköltöztem a sajátomba, bepakoltam az utolsó kistányért is, majd elkezdtem a legfontosabb személyes tárgyaimat áthordani hozzá, abba a lakásba, amiből pár napja költözött ki a feleség. Ezt a 'melegváltást' nem volt könnyű érzelmileg elfogadnom, még akkor sem, ha tudtam, hogy a 2 hónapban már csak éjszakai menedéknek használták a kéglit és nem otthonnak. De azért nehéz volt másnaptól otthonomként gondolni rá. Tehát az én oldalamról inkább csak érzelmi kockázat volt, anyagi nem, mert az anyagiakat én elrendeztem a 2. férjemmel az idő tájt, amikor megismerkedtünk. De azt nyugodtan kimondhatjuk, hogy mindketten nagyon sokat áldoztunk be/fel, azért, hogy együtt élhessünk, és bízunk benne, hogy ezt a másik nem csak úgy kalandvágyból áldozta be.
Na, mégis 3 ok lett, de ezt hiszem, ez így teljes.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!