Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Extrovertált férfi miről...

Extrovertált férfi miről ismerkszik meg? Milyen - felismerhető - tulajdonságai vannak? (Idézet innen a GYK-ról alább.)

Figyelt kérdés

"...vannak olyan férfiak, akiknek szüksége van több találkozóra, hogy feloldódjanak.

A kevésbé jó kinézetű extrovertált férfiak lecsapják az ilyen nőket az introvertált jobb képű csavóktól, mert a nők szeretik, ha szórakoztatják őket és mindenféle kamu ambícióit bemesélnek nekik."

De mégis mitől lesz ilyen hölgyek körében sikeres férfi egy férfi?

Úgy nem születik egyik se, akkor miktől válhat ilyen eredményes extrovertáltá?

máj. 27. 21:20
 1/7 anonim ***** válasza:
84%

Már gyerekkortol csapatban van meg az utcagyerekekkel focizik, tásasági ember es látott beszélt lanyokkal mar gyerekkorában is. Oldott, kozvetlen baráti, jo vele beszélgetni bármiről minden témát tovább tud vinni, egy viccet tovább tud fokozni, jó érzés a társaságában lenni.

Es egy nem az hogy szórakoztatja a nőket mint egy udvari bohóc, hanem egyszeruen jol érzi magát adott nőkkel, emberekkel társaságokkal, elvan bárkivel.

máj. 27. 21:25
 2/7 anonim ***** válasza:
*jav: és ez nem az, hogy szórakoztatja a nőket.
máj. 27. 21:26
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Első leírta. Barátom ilyen pl teljesen, és nem ő szórakoztat engem hanem egymást szórakoztatjuk, én is tudok beszélni, viccelődni és szeretem, ha ez kölcsönös.

Nem ilyennek születik az ember, hanem ilyenné szocializálódik + nevelés kérdése, egy introvertált is tud amúgy szórakoztató, jó társaság lenni, nem mindegyik zárkózott, félénk. Ha lehúzó, bunkó szülei voltak valakinek, az eléggé rossz hatással tud lenni a szociális képességekre pl.

máj. 27. 22:00
 4/7 anonim ***** válasza:
0%
Eleg idegesito,ha en szohoz se juthatok szinte ,csak a fiu meseli a dolgait. Pedig tudom,h az en eletem sokkal mozgalmasabb izgalmasabb .
máj. 28. 00:07
 5/7 A kérdező kommentje:

Akkor máshogy kérdezek első és hármas: hogyan lehet ilyenné válni? Nem az érdekes mostantól, hogy aki ilyen miért ilyen, hanem hogyan lehet ennyire kedvelhetővé, szerethetővé, vágyottá, imponálóvá válni?

Négyes: ilyen van? Pofázós, üres szövegeléssel le nem álló FIÚ?

máj. 28. 00:48
 6/7 anonim ***** válasza:
Szocializálódik emberek közt.
máj. 28. 06:14
 7/7 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hány éves vagy, én pl akkortájt lettem ilyen közvetlenebb, amikor gimiben elkezdtem inni. Sokat lógtam haverokkal, kipróbáltam ezt azt, eltanultam másoktól is sok dolgot.

Olvastam mindenfélét (klassikus irodalom, tudományok, stb) és a vége az lett, hogy nagyon is jól ellettem egymagamban. Addig volt bennem egy kis önutálat, ami miatt nem voltam el a nőkkel.

Ezek után viszont nem feltétlenül érdekelt, hogy sikeres leszek-e. Önazonos lehettem egy egészséges önkritikával.

Nekem ez volt a kulcs, bár nem lettem egy csajozógép, de sok baráti kapcsolatom lett az ellenkező nemből is. Szimplán érdekelnek az emberek és tudom már miből mennyit, mikor és mit.

máj. 28. 09:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!