Lányok, szerintetek túl magas manapság a férfiak elvárása, igény szintje lányok terén?
Nincsenek pedig nagy elvárásaim:
- a külsővel már úgy vagyok, ha nincs dúsabb szőrzete, mint nekem és nem két mérettel nagyobb nálam, akkor mindegy, hogy néz ki, csak egyetlen apró részlet fogjon meg benne (szeme, ajkai, hangja, mozgása, bármi)
- tudjon két értelmes szót szólni egymás után és előny, ha tud is emberi módon fogalmazni
- viseljen el és én is őt
Nemigen kapkodnak mégsem értem a nők...
2
Majdnem dettó, csak annyi különbséggel, hogy nekem kevés az elviselés. Vagy szeretjük egymást, vagy nem. Az elviselés olyan negatív, miintha csak megtűrnénk egymást, mert muszáj vagy valami. De amúgy igen, nekem sincsenek nagy igényeim, bár lehet már ez is túl magas.
1
És neked is igazad van, a lányok várnak el túl sokat tőlünk. 20f
#2 szőrtelen törpe vagy?
Kérdező, a normális férfiaké nem. Csak őket iszonyú nehéz megtalálni.
#4 Szakállam nincs, de az szerintem előny, ha a nőnek sem... 175 centi pedig törpe?
(#2 voltam)
Igen, így van.
És köszönhető mindez a csodasocialmediáknak.
Mert ma egy 12-14 évesnek az első felnőttségfelé lépése a FB vagy az Insta és amit ott lát, az neki a minta, a példakép, azt majmolja. Aztán nézi az ÉNappalBPt az pedig a reality élet (lelkiszínvonal).
1-es
Szerintem mindkét nemnél van olyan, akinek magasak az elvárásai, nem lehet általánosítani!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!