Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Manapság mi ez a hülyeség a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manapság mi ez a hülyeség a lányoknál, hogy nem hajlandóak randizni olyan sráccal, aki nincs meg 180 cm magas?

Figyelt kérdés
2021. aug. 23. 23:21
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
174 centi vagyok, de ezzel sosem volt gondom. Nem tudom, honnan ered ez az információ, de sosem tapasztaltam még ezt, pedig randizgatok már egy ideje.:)
2021. aug. 23. 23:25
 2/9 anonim ***** válasza:
89%
Lehet, hogy te csak ilyen lányokba futsz bele, de hidd el, nem mindenki ilyen. Az alacsonyabb lányok sokszor pont hogy alacsonyabb fiúkat keresnek. Viszont ha magas lányokkal kezdesz ki akkor meg ne csodálkozz, azt nem sokan szeretik, ha a srác alacsonyabb náluk. Egyébként azért szeretjük a magasabb fiúkat, mert olyan jó érzés aprónak lenni mellettük, nagyobb biztonságérzetet nyújtanak:)
2021. aug. 23. 23:30
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Élesben még senkitől nem hallottam ezt... Vannak sokan akiknek fontos a magasság, de legtöbbször csak úgy vannak vele, hogy náluk legyen magasabb, vagy legalább egy magas az illető, 180 cm magas lány meg nem sok van, de ott se törvényszerű, hogy elutasít a magasság miatt. Kicsit komikus lenne mindkét fél részéről, ha adott egy kölcsönös szimpátia, mindenben megfelel a srác, de bocsánat mégsem mert "csak" 175 centi, vagy még kevesebb.
2021. aug. 23. 23:33
 4/9 anonim ***** válasza:
32%
Mert minek szaporodjanak az alacsony emberek? Alacsonynak lenni szar
2021. aug. 24. 00:48
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy ezt annyiszor hallottam már, hogy a lányok buknak a magas fiúkra, pedig szerintem ez a legnagyobb bulshit. :D Legjobb haverom alulról súrolja a 170-et, én 188 vagyok és neki négyszer annyi nő sikerül be. Pedig nem tartom magam ocsmány példának :D Szóval nem, nem a magasságod lesz, ami miatt nem választanak a lányok
2021. aug. 24. 01:29
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Sztankay István 160 cm volt, és imádták a nők, hatalmas rajongótábora volt.

Nemcsak azért, mert színész volt, hanem nagyon jóképű, sármos, meleg, férfias hangja volt.

2021. aug. 24. 01:37
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Egy 170 centis önbizalommal rendelkező srácra sokkal jobban buknak a csajok, mint egy 190 cm-es önbizalomhiányos bénaságra. Szóval nem biztos, hogy a magasságoddal van a baj.
2021. aug. 24. 01:41
 8/9 anonim ***** válasza:
58%
Természetes kiválasztódás miatt, magasakat ösztönösen előnyösebbenk látja egy női szem mert bele van kódolva
2021. aug. 24. 08:12
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Hmm, 167 cm vagyok és, ha te is megvagy ekkora, akkor (ha amúgy minden más klappol) hajlandó vagyok. Barátnőim közül is szinte mindenkinek, a "ne legyen nálam alacsonyabb" elv számít.
2021. aug. 24. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!