Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek mi az ideális magasság?
195cm/17f
A magasak vagy az alacsonyak jönnek be? Hány cm?
176cm vagyok, nálam magasabb palik jönnek be. 190-ig ok.
(Nem kérek privátot)
Számomra az a fő szempont, hogy a fiú nálam magasabb legyen, nincsen konkrét magasság, ami már jónak számít.
Nekem kifejezetten bejön, ha egy fiú nagyon magas, de ez mindenkinél más.
Én 168 cm magas lány vagyok. Ennél magasabb legyen a srác.
20/L.
Nekem a nem magas is magas, mert elég alacsony vagyok (155)😅
Szoval nekem inkább az alacsonyabbak jönnek be, olyan 165-175 közöttiek
17/l
Én 154 cm vagyok, tehát elég alacsony, max 175 cm-ig preferálom a partnereim magasságát, mert egy ennél magasabb ember mellett határozottan kellemetlenül érzem magam kb mintha liliputi lennék. Meg ha ennél magasabb a srác, akkor neki folyton hajlongania kell hozzám, nekem meg lábujjhegyen pipiskedni ami elég kényelmetlen.
De nyílván, ha úgy hozza az élet, hogy ennél magasabb az akibe beleszeretek, nem fogom elhajtani pusztán a magassága miatt.
20/L
Én 160 cm vagyok szóval nem nehéz nálam magasabbnak lenni ;)
Számomra az ideális partner olyan 175 cm körül van, mellette hordhatnék magassarkút is, és nem is néznék ki törpének ha sportcipőhöz van kedvem.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!