Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15-16 éves lányok nektek mennyi az ideális magasság?
Nincs barátnőm és lehet hogy amiatt mert alacsonyabb vagyok vagy csúnya vagyok.:(
Nektek mennyi az ideális magasság?
Amúgy 165cm vagyok
Azért, mert a magasaknak általában van o obizalmuk. (Természetesen vannak kivételek minden szempontbol)
Ha van egy magas srác, de mondjuk ott ül a sarokban, nem bír megszólítani egy szebb lányt, akkor ő sem tetszene senkinek.
Én sem vagyok túl magas 173cm (bár magasabb mint te, osztálytársaim között mégis kb a legalacsonyabbak kozott), régen csúnyának is gondoltam magamat. Aztán mégis, egy napon, mit veszithetek. Szereztek az első lánnyal, rá is mosolyogtam, odamentem, el hívtam, egy pár hónapig barátnőm is volt...azota van önbizalmam, s szinte csak sikerelmenyeim.
És ha nem hiszek nekem, h nem a magasság...
Van egy osztálytársam, a legkisebb, 165 körül van ő is, mégis, van barátnője lassan egy éve
17F
Van egy barátom aki alacsonyabb nálam (én 162 vagyok) és imádják a csajok aranyos, jószívű, vicces, jó beszélgetőpartner)
Egy tanárom meg olyan 155 körüli, felesége van és gyerekei. Sosem a magassággal van a hiba, hanem valami mással! Ne fogd erre!
18/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!