Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, szerintetek milyen az ideális női testalkat+magasság?
Pár napja írtam ki egy ilyen kérdést a lányoknak, most kíváncsi lennék a fiúk véleményére is.
Női testalkat típusokat láttok a képen névvel, viszont lenen mellé +1 kérdésem.
Ti hány centiméter magasak vagytok, és szerintetek hány centiméter magas lenne az ideális partner?
A legjobban ehhez hasonló válaszoknak örülnék, példának most a saját véleményemet írom le:
Homokóra, nyalóka, tölcsér, oszlop, váza. 190 cm magas vagyok, 175-185cm az ideális 20/F
Persze tudom, egy párkapcsolatnál a belső sokkal fontosabb, mint a külső, semmit nem ér a külső, ha a partnerek egymással nem tudnak kijönni, viszont szerintem azért mindenkinek van egy ideálja külső alapján.
Nekem az hogy legyen rajta valami tetszik nagyon, tehát ne full vékony legyen. Egyébként 150-175 cm-ig az összes lány jó magasságban mellém, ezen felül a barna haj+barna szem kombó le tud venni a lábamról :P
21/f 170 cm
Ezek közül az összes nekem rendben van :D Legnagyobb részt nem a lány alakja határozza meg a számomra tökéletességét :)
Viszont én 167cm magas vagyok és tökre kijönnék olyan lánnyak aki csak picit kisebb vagy akkora, mint én
17/f
Nem tudom megmondani miért, de van egy lány akinek imádom a megjelenését de sajnos sosem jönnék össze vele csak emiatt. Ő tipikusan tekebábu, és olyan 165 cm, 17 éves.
Én 186 cm vagyok, szintén 17.
Előzőhöz: Persze kimondva fura, én sem tudom megmondani miért, anyám is folyton azt mondogatja hogy de jó nekem, lehetne magas barátnőm. Az remek, csak nem szeretnék :D
Nekem kb ez a magasság iszonyú szexi, alatta már nem tetszik.
5-ös: Megfordítanám a kérdést.
Miért kell minden lánynak 20 centivel magasabb fiú :P
175-185 cm és teltebb alkat, de nyilván nem kizáró ok, ha ennél alaxsonyabb vagy magasabb.
Ami nem jön be az a nagyon vékony alkat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!