Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti szeretitek ha egy fiú vékony?
Engem kifejezetten nem zavar, bejönnek a vékonyabb fiúk. Az előző barátom pl 163 centi magas volt, szintén kb 50 kilóval, azzal a különbséggel hogy rajta még egy deka izom sincs. De a személyisége meg a barna haja és szeme mégis megfogott :)
Amúgy én is elég alacsony és vékony vagyok (157 centi, 48 kiló) szóval valószínűleg azért jön be mert hülyén mutatnék egy nagydarab srác mellett.
Nade, ugye, kinek mi.
16/L
Köszi az eddigi kommenteket:)
A kellemes személyiséged majd eldönti a másik fél, így én nem akarok semmit mondani erre.
Folyamatosan szedem fel a kilókat több hónapja edzem már csak most megállt egy kicsit:/ Pedig naponta 3x-4x eszem nagy kaját akkorát mint ebédre mellette edzem és mégis valahogy nem tudok nehezebb lenni:S
Tök érdekes amit mondasz:) mondjuk gondoltam aki hasonló helyzetben van azt nem taszítja el ez, de ki tudja. Értem én ezt, hogy a személyisége megfog de ha egyszerűen az alkat eltaszítja akkor te lehetsz bármilyen jófej:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!