Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Milyen cipőt ajánlotok szinhaz...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen cipőt ajánlotok szinhazba ha kb egy magas vagyok a barátommal?

Figyelt kérdés

Mondta hogy nem zavarja ha magassarkut veszek fel de En nem szeretnek nala magasabb lenni... Ötletek? (Es ugye tél van es olyan cipo kene amiben nem fazom fel)

Koszi elore is a valaszokat! :)

2019. nov. 24. 08:01
 1/3 anonim ***** válasza:
63%
Milyen ruha lesz rajtad? Úgy jobban tudnék ötletet adni, h mi passzol hozzá ha megírod h pl egyberuha/nadrág/szoknya..
2019. nov. 24. 09:12
 2/3 anonim ***** válasza:

Szerintem sima csizmàba is magasabb lehetsz tőle.

De akkor már csak balettcipőt tudok ajánlani.

2019. nov. 24. 12:04
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Én fiú vagyok, 184cm, tehát ezzel még nem szembesültem, de barátok tapasztalata által igen is zavar egy fiút, ha magasabb nála a barátnője...keress lapos talpú balettcipőt, vagy ilyesmit.
2019. nov. 24. 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!