Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az nem gáz ha alacsony lányként a magasabb fiúk jönnek be?
Nem, egyáltalán nem gáz, ne hidd, hogy csak te vagy ezzel így. Ez egy teljesen átlagos dolog.
A 180 cm egyébként még nem magas, inkább 185 cm-től nevezhető valaki magasnak. Az alatt átlagos magasságú vagy esetleg alacsony.
Én fiúként írok!
Nekem meg az alacsony lányok jönnek be.
Nem azért mert alancsony vagyok mert 191cm vagyok, de nagyon szeretem ha ilyen 160cm körül van a leányzó.
Inkább szerintem ez gáz, hogy nekem az alacsomyabbak jönnek be.
-Úhh biztos mert gyerekmolesztáló.
Érted?
Szóval szerintem egyáltalán nem para a tied.
Itt mindenki ennyire bizonytalan? Naponta annyi ilyen értelmetlen kérdést írnak ki. Mi lenne gáz abban, hogy az átlagos magasságú fiúk tetszenek? Ha azt írod, hogy a leamputált lábú pasikra izgulsz azt mondom hogy bazz, fura vagy
De ezen mégis mi lenne extra, mindenkinek azok a pasik jönnek be akik elérik a felső polcot.
165 cm vagyok, egyik exem 195 cm volt, az ő apja 205 cm. Enyhén kisebbségi komplexusom volt mellettük. :D
Nekem is a magasabb és 3-5+ évvel idősebbek jöttek be korábban (volt olyan kapcsolatom is, ahol 8 év volt a korkülönbség), ennek ellenére volt fiatalabb pasim is, a párom pedig tőlem csak pár centivel magasabb, és másfél évvel idősebb.
A lényeg, hogy nem baj, ha van preferenciád, csak ne legyen az, hogy fülig belezúgsz egy srácba, de nemet mondasz neki, mert mondjuk csak 170 cm magas.
R**dj meg te sz*mét K*rv@. Az alacsony fiúk meg örökre egyedül maradjanak?
Nagyon rossz alacsony fiúnak lenni és nem is jövünk be a lányoknak.
170cm/mély
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!