Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mennyivel vagytok magasabb a barátnotöktol?
Illetve ugy körülbelül mennyivel legyen magasabb egy pasi a lányhoz képest? (tudom hogy a szerelemben nem számít a magasság stb.) De szerintem egy fiú akkor is legyen magasabb a lánynál még ha nem is sokkal!
Valamint ugy körülbelül kinézetre milyen ha a lány alacsonyabb 10-20-30 centivel?(vagyis hogy egy fejjel alacsonyabb, a válláig ér stb.)
Hát mi minda2en kosarazunk ő 180 én 197
17/F
2.: Csak a rendőrség meg ne tudja!
Kérdező: Nekem példának okáért volt nálam magasabb bnőm is. [Azt a 171 centit mondjuk nem nehéz überelni] Az égvilágon senki le se szrta nem, hogy mi.
Mi az hogy kinezetre milyen?????
Jesszus anyam sirok hogy ebben kell merni a parkapcsolatokat, hogy mennyire vagyunk egyutt esztetikusak a kulvilagnak. Atyaisten. Megerdemled hogy ne legyen parod soha.
Az en parom kb 3 centivel alacsonyabb nalam, es emiatt eloszor voltak aggalyaim, hiaba nem is latszik szinte... mert hat en is ugy gondoltam, hogy IGEN jobb erzes ha nagyobb a pasi mert akkor ugy erzed megved stb. De ez egyaltalan nem azon mulik. Nyilvan szar ha nagyon pici a pasi mert nem tudod komolyan venni mint ferfit, szerintem. De ettol fuggetlen 2-3 centi tokre nem szamit. Nem attol leszel boldogtalan egy kapcsolatban, hidd el. Azt meg, hogy mas mit gondol, egy egeszseges kapcsolatban pont leszarja az ember.
21L es 22F.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!