Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Összejönnétek egy alacsony lánnyal vagy inkább magasabb legyen?
Figyelt kérdés
2016. nov. 11. 18:33
1/25 anonim válasza:
nalam azert jobb lenne ha alacsonyabb lenne :D az a szemnek a megszokottabb :D en eleg kicsi vagyok (175cm) tehat jah az alacsony lanyokat preferalom :D persze akkor sincs semmi h maagasabb ezen nem mulhat semmi
2/25 anonim válasza:
Nem fogok köntörfalazni, én 183cm vagyok. Ezért nem fogok egy 160 centis lánnyal lenni, mert kényelmetlen a hétköznapokban. :) Amúgy sem tetszenek az alacsony lányok.
Persze a fiúk 90%-a biztos összejönne veled, innen.
3/25 anonim válasza:
168cm az milyennek számít? :'D L
4/25 anonim válasza:
Szerintem cukik a lányok 150-165 centi között. :'D
Nekem szimpi. Én sem vagyok magas, talán ezért is ideálisabb.. (176 cm~)
16/f
5/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
#3 az már magas! Én 158 vagyok! :)
2016. nov. 11. 18:51
6/25 anonim válasza:
187 vagyok, barátnőm 166, 5 éve együtt vagyunk
7/25 anonim válasza:
Ez így önmagában igen kevés. :)
Nem fogok valakit megítélni a magassága miatt. :)
8/25 A kérdező kommentje:
Csak az első benyomás miatt:)
Köszi szépen!
2016. nov. 11. 20:01
10/25 anonim válasza:
Mivel én sem vagyok egy égimeszelő (167 cm), így az alacsony lányok között keresgélek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!