Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők mi lenne a reakciótok ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők mi lenne a reakciótok ha a férfiak elkezdenének eltűnni az online térből?

Figyelt kérdés

PÉLDÁUL: randi oldalak, Tinder, Facebook kommentek, lájkok stb...

Olyan értelemben értem az eltűnést hogy törlik magukat társkereső oldalakról, egyéb helyeken sem kezdeményeznének nőknél semmilyen formában.

Első körben gondolom öröm és boldogság lenne és/vagy semleges reakció, mivel a nők nem ott élik állításuk szerint a szociális életüket. Nyilván a perverzek, kapcsolat függők, lúzerek nem hiányoznának senkinek.

2024. máj. 26. 13:13
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
62%
Most pezsgot kene bontani azert, mert a trollkent funkcionalo, fejlodesven visszamaradt egyedek, eltunnenek es nem oedig visszaelnenek az internetes inkognitojukkal? Jobbnak nyilvan jobb lenne. De ossztarsadalmi szempontbol az is elotemutato lenne, ha senki nem lopna senkitol, nem bantana masokat stb. A tarsadalmi zurok okozoinak a visszaszorulasa udvozlendo lenne, ebben egesz biztos vagyok.
2024. máj. 26. 13:41
 12/19 A kérdező kommentje:

Szerintem több a normális, csak a trollt nagyítjátok fel, mert azon lehet csámcsogni hogy milyen hülye férfiak vannak.

Itt az a helyzet hogy a nőknek jó ez így tudatosan vagy tudat alatt. Jó hogy több a férfi és a nőknek semmit sem kell csinál csak válogatni, nem ismerik be mert természetes dolognak gondolják, ezért persze nem is hibáztatom őket.

2024. máj. 26. 13:47
 13/19 anonim ***** válasza:
73%
#12 az a baj, hogy az olyanok mint te, normálisnak gondolják magukat.
2024. máj. 26. 13:51
 14/19 A kérdező kommentje:
Én pont nem gondolom magam annak. Nem is arról van itt szó hogy én ki vagyok vagy milyen, az tök mindegy.
2024. máj. 26. 13:54
 15/19 anonim ***** válasza:
81%
Nem használom ezeket az oldalakat, így számomra nem történne változás annyi különbséggel, hogy nem kapnék több ostoba és perverz ütenetet Instagramon.
2024. máj. 26. 14:30
 16/19 anonim ***** válasza:
83%

"Szerintem több a normális, csak a trollt nagyítjátok fel, mert azon lehet csámcsogni hogy milyen hülye férfiak vannak."

Szerinted. Semmi tapasztalatod, és kényelmes ezt elképzelni, ugye?

Egyszerű lenne letesztelni, hogy ha csinálnál egy fake profilt, és nem állnál meg a lájkok begyűjtésénél, hanem elkezdenél beszélgetni a férfiakkal. Csak ugye akkor ott lenne a konkrét igazság, és nem lehetne "szerintemekre" támaszkodni.

2024. máj. 26. 14:54
 17/19 anonim ***** válasza:
74%
Lexarom... Mivel már én rég töröltem a közösségi médiákat.
2024. máj. 26. 15:09
 18/19 anonim ***** válasza:
57%

Észre se venném, mivel sose ismerkedtem ilyeneken.

Vagy több lenne a boldog kapcsolat, mert nem az lenne hogy a férfiak kb 60%-a ráír a nők 100%-ra, 39% meg csak a karcsú nagymellűekre.

És a nők se csak a legszebb 5-6 %-nak válaszolnának.

2024. máj. 26. 15:20
 19/19 anonim ***** válasza:

A mai nőket nem igazán érdekli a társkeresés.

Illetve nem igazàn érdeklik a férfiak, úgy hogy ennél szarabb világ már nem nagyon jöhetne.

2024. máj. 27. 23:32
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!