Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jogosan esik egy kicsit rosszul ez?
Páromnak van néhány haverja, köztük 1 különösen, akivel jóban van. Velük sok évvel ezelőtt voltunk közösen nyaralni, összejártunk sütögetni. Viszont kb minden alkalommal megjegyzèst tett rám ez a haver, hogy meghìztam, biztos fel szedtem legalább 10 kg-t, illetve a közös nyaraláson a fejemhez vágta hogy miért vagyok ilyen csöndes és hogy őt ez mennyire idegesíti, majd annyira felhúzta magát hogy később az üdítőmet fogta és ki b*szta a kukába. Utána párszor meg találkoztunk vele, de nekem rohadtul elment tőle a kedvem, évek óta nem megyek hozzájuk, csak a párom.
Most volt a párom kerek szülinapja. Feljött hozzánk egy másik haver nemrèg, vele jókat eldumálgattam, közben telón beszèlt egyszer a már említett haverral, hogy hamarosan majd mennek a párommal, és esznek egy jót.
Közben kiderült, hogy a páromnak szerveztek meglepetés bulit, ahová természetesen én nem voltam meghìvva.
Nagyon szarul esik ez most, főleg amiatt, mert kb.1 órája volt itt a másik haver akivel jól eldumalgattunk, és most ők ünnepelnek együtt sokan, én meg itthon ülök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!