Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek jogosan esik egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jogosan esik egy kicsit rosszul ez?

Figyelt kérdés

Páromnak van néhány haverja, köztük 1 különösen, akivel jóban van. Velük sok évvel ezelőtt voltunk közösen nyaralni, összejártunk sütögetni. Viszont kb minden alkalommal megjegyzèst tett rám ez a haver, hogy meghìztam, biztos fel szedtem legalább 10 kg-t, illetve a közös nyaraláson a fejemhez vágta hogy miért vagyok ilyen csöndes és hogy őt ez mennyire idegesíti, majd annyira felhúzta magát hogy később az üdítőmet fogta és ki b*szta a kukába. Utána párszor meg találkoztunk vele, de nekem rohadtul elment tőle a kedvem, évek óta nem megyek hozzájuk, csak a párom.

Most volt a párom kerek szülinapja. Feljött hozzánk egy másik haver nemrèg, vele jókat eldumálgattam, közben telón beszèlt egyszer a már említett haverral, hogy hamarosan majd mennek a párommal, és esznek egy jót.

Közben kiderült, hogy a páromnak szerveztek meglepetés bulit, ahová természetesen én nem voltam meghìvva.

Nagyon szarul esik ez most, főleg amiatt, mert kb.1 órája volt itt a másik haver akivel jól eldumalgattunk, és most ők ünnepelnek együtt sokan, én meg itthon ülök.

2024. máj. 25. 18:50
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

Utolsó: nem tudott róla, úgy csalták el, akkor tartottak neki kis meglepetès bulit a havernál. Erről nem tudott.

Majd mondták neki, hogy elmennek bulizni. Ezután (vagyis a meglepi buli után) ugrott fel a párom a javerjával, hogy átöltözik, és mennek bulizni.

2024. máj. 25. 21:07
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Kérdezö, a történeted így meg még gázabb. A párodnak ezek szerint fel sem tünt, hogy ez neked mennyire megalázó volt, és még van képe utána feljönni, az általad utált haverral együtt!!!!!!, és közölni, hogy akkor ö megy bulizni. Nélküled. A kerek születésnapján.

Ennyire becsül téged, a 10 éve vele jóban-rosszban kitartó párját.

Van valami terved ezek után?

2024. máj. 25. 21:13
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Bocs, de itt a fő gond a párodnak nevezett véglénnyel van, aki mindezt megengedi a haverjának veled szemben. Gondolkozz már egy kicsit, használd az eszed, azért van.
2024. máj. 25. 21:37
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

"kb minden alkalommal megjegyzèst tett rám ez a haver, hogy meghìztam, biztos fel szedtem legalább 10 kg-t, illetve a közös nyaraláson a fejemhez vágta hogy miért vagyok ilyen csöndes és hogy őt ez mennyire idegesíti, majd annyira felhúzta magát hogy később az üdítőmet fogta és ki b*szta a kukába"

És mit tett a párod, amikor ezek történtek?

2024. máj. 25. 21:47
 15/21 A kérdező kommentje:

14-es: Semmit. A mai napig, ha felemlegetem, hogy emiatt nem akarom látni, azt kapom, hogy èn reagálom túl és nem kell mindenen megsèrtődni.

Ahogy az anyjától is megkaptam pár ève azt a beszólást, hogy ha ő meghal, akkor majd èn úgy is odaköltözök (az omladozo, szar) házukba. (Soha nem volt ilyen tervem, és soha nem is adtam erre utaló jeleket). De ha ezt is felemlegetem, hogy látni se akarom ezt a nőt, akkor is csak azt kapom hogy mit kell megsèrtődni mindenen. Meg túlreagálom.

2024. máj. 25. 21:54
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

"jókat röhögött hogy megleptèk a páromat, kannbulit szerveztek neki, és hogy még milyen buli vár rá"

Senki nem akad fent ezen?

Téged sem zavar?

Tuti szakítanék a helyedben.

2024. máj. 25. 22:02
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
16-os, itt nem a kanbuli a gond, hanem maga a kan, hogy ö ebben az egészben, ezekkel a haverokkal jól érzi magát, boldogan asszisztál ehhez, és észre sem veszi magát.
2024. máj. 25. 22:04
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Mondanám, hogy szakits,de úgyse fogsz...
2024. máj. 25. 22:56
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Kanbuli egy szórakozóhelyen... ühüm... Te mindig ennyire naiv voltál, vagy csak mostanában lettél az?
2024. máj. 26. 06:54
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, tíz évet pocsékoltál el az életedből.
2024. máj. 26. 08:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!