Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jogosan esik egy kicsit rosszul ez?
Páromnak van néhány haverja, köztük 1 különösen, akivel jóban van. Velük sok évvel ezelőtt voltunk közösen nyaralni, összejártunk sütögetni. Viszont kb minden alkalommal megjegyzèst tett rám ez a haver, hogy meghìztam, biztos fel szedtem legalább 10 kg-t, illetve a közös nyaraláson a fejemhez vágta hogy miért vagyok ilyen csöndes és hogy őt ez mennyire idegesíti, majd annyira felhúzta magát hogy később az üdítőmet fogta és ki b*szta a kukába. Utána párszor meg találkoztunk vele, de nekem rohadtul elment tőle a kedvem, évek óta nem megyek hozzájuk, csak a párom.
Most volt a párom kerek szülinapja. Feljött hozzánk egy másik haver nemrèg, vele jókat eldumálgattam, közben telón beszèlt egyszer a már említett haverral, hogy hamarosan majd mennek a párommal, és esznek egy jót.
Közben kiderült, hogy a páromnak szerveztek meglepetés bulit, ahová természetesen én nem voltam meghìvva.
Nagyon szarul esik ez most, főleg amiatt, mert kb.1 órája volt itt a másik haver akivel jól eldumalgattunk, és most ők ünnepelnek együtt sokan, én meg itthon ülök.
Jogos.
Párod haverja egy tahó.
Párod mit reagált az incidensre?
A páromnak azt mondták, hogy csak úgy üljenek be kajálni kicsit valahova. Majd kiderült, hogy félre vezettèk ugymond, és meglepetés bulit csináltak, tortával, ajándékkal, csomó emberrel. Így ő nem tudott róla.
Engem az idegesít fel de rohadtul, hogy szerintem ez a haverok rèszèről valami iszonyat primitív és tahó húzás volt, hogy engem, akivel 10 éve együtt van a párom, nem hívtak meg. És kb
2 órája egy másik haverjával jókat beszèlgettünk, de annyi nem volt benne hogy elhivjon engem.
A párod ugyanolyan tahó mint ők:
"Madarat tolláról, embert a barátjáról."
Miért vagy még vele együtt? A te párod egyáltalán nem tartaná velük a kapcsolatot ha te olyan fontos lennél számára! Nem hagyná, hogy csúnyán beszéljen veled valamelyik és rólad sem amikor nem vagy köztük.
Ő még mindig barátkozik velük. Ergó ugyanolyan mint ők.
Itt a sztori folytatása:
Párom feljött ezzel a haverral (aki bunkó volt velem régebben), mert hogy átöltözik, mennek bulizni.
Amíg a párom öltözött, kint voltam a haverral, aki jókat röhögött hogy megleptèk a páromat, kannbulit szerveztek neki, és hogy még milyen buli vár rá.
Azt hiszem még nem aláztak meg így.
"kb minden alkalommal megjegyzèst tett rám ez a haver, hogyeghìztam, biztos fel szedtem legalább 10 kg-t, illetve a közös nyaraláson a fejemhez vágta hogy miért vagyok ilyen csöndes és hogy őt ez mennyire idegesíti, majd annyira felhúzta magát hogy később az üdítőmet fogta és ki b*szta a kukába."
Előszöris a havert ott b@sztam volna szájon a párodat meg elküldtem volna a bús pics@ba ha ezt szótlanul végignézte volna. A te párod téged egyáltalán nem Tisztel, nem áll ki melletted, ezáltal a haverjai sem tartanak tiszteletbe!
Nagyon kis buta naív lányka lehetsz az írásod alapján ne haragudj.
"A páromnak azt mondták, hogy csak úgy üljenek be kajálni kicsit valahova. Majd kiderült, hogy félre vezettèk ugymond, és meglepetés bulit csináltak, tortával, ajándékkal, csomó emberrel. Így ő nem tudott róla."
"Párom feljött ezzel a haverral (aki bunkó volt velem régebben), mert hogy átöltözik, mennek bulizni."
Most akkor tudott róla vagy nem tudott róla?
Az én páromnak nem lennének többet olyan haverjai, akik engem aláznak, mert leépítené az ilyeneket. Nekem is volt egyszer egy olyan barátnöm, aki azt ismételgette, hogy ha az én férjem lenne az egyetlen férfi a földön, akkor se kellene neki. Nem is volt sokáig a barátnöm.
10 év ide vagy oda, ezeken gondolkozz el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!