Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kicsit kiakadtam a pasimra, rosszul esett, jogosan? Vélemények?
Nála voltam ma, viszont hétfőnként nekem van online angolom magántanárral és ezért addig ő elfoglalta magát és játszott a gépen barátaival míg én tanultam. Fontos mert szeretném a közepet letenni ősszel angolból. Mikor vége volt az órának még játszott és fején volt a füles, mondtam neki lemegyek a földszintre konyhába kajáért. De előtte elmentem az emeleten még vécére kaksizni. Eltelik pár perc és Ő ezt nem tudta (azt hitte konyhában vagyok lent) és csak annyit hallok hogy kijön a szobából és a wc melletti fürdőbe bemegy telefonálni valakivel. Áthallottam a beszélgetést és egy csajjal beszélt.
Na több se kellett, ideges lettem. Kikopogtam a vécéből, hogy éreztessem vele, ott vagyok a közelben. Kiderült, hogy olyan csaj haverjával beszélt akivel régen több is volt köztük. Kiakadtam, de még neki állt feljebb, hogy mit hallgatózom. Mondom nem hallgatóztam, csak kaksiztam. Nem fogom befogni a fülemet... Ezek után hogy bízzak benne?
Bocsi kicsit szétszórtan írtam, de sietek munkába (szórakozóhelyen pultozok) és próbáltam leírni ami bennem van. Én 18 éves vagyok, ő 20.
"Áthallottam a beszélgetést és egy csajjal beszélt."
És milyen témáról beszéltek? Mennyire beszélt halkan a pasid (hogy ne halld meg a lenti konyhából)?
Mondjuk az azért nem jó Ómen, ha a fürdőszobába vonul félre, ha beszél valakivel például ha az apja hívta volna valami dologgal kapcsolatban, kétlem, hogy elvonult volna a szobából...
Csak az a fura, hogy neki állt feljebb. Vannak nekem is lány haverjaim, de ha a barátnőm megkérne rá, elmondanám neki, hogy mikről beszéltünk, mert semmit sem titkolok előtte.
Beszélnetek kell erről. Ha nem akar és tovább titkolózik, akkor kezdj el gyanakodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!