Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mi lehet a véleménye ezután...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet a véleménye ezután rólam?

Figyelt kérdés

Van egy lány aki tetszik be is jelöltem facebookon,és ő is vissza jelölt (nagy nehezen). Szóval valószínűleg tudja hogy néha drogozok,és látta egyszer ahogy felszedtem egy csajt egy szórakozó helyen,simogattam,megcsókoltam stb és ő ezt végig nézte,de nem is ez a lényeg,hanem amikor ezek történtek olyan morcosan nézett rám,hogy szó szerint bántott a szemével,szinte ideges volt rám vagy nem is tudom hogy írjam ezt le.

Szóval szerintetek van értelme közelednem felé (akár annyit is hogy mondjuk bekövetem instán) első lépésnek :D? Nem tudom rá e írjak én vagy várjak a csodára...vagy hagyjam a p..ba az egészet.

2021. szept. 11. 22:36
 1/5 anonim ***** válasza:
80%
Nem hinném, hogy ezután pozitív véleménye keletkezett rólad, de ha ennyire szúrós szemmel nézett az lehet azért is volt, mert féltékeny volt arra a lányra. Ezt így nem tudom megmondani, próba-szerencse. Ha vevő a közeledésedre és elfogad ezután is, akkor pedig baromi szerencsés vagy, hogy valaki ennyire szeret téged:)
2021. szept. 11. 22:43
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem hinném, hogy érdemes lenne. Persze megpróbálhatod, de nem jólsolnék sok sikert.:(
2021. szept. 11. 23:23
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2021. szept. 11. 23:25
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Hát nekem biztosan nem volna valami kecsegtető véleményem rólad mindezek után, a drogozás pedig teljesen kizáró ok volna. De a csajszi lehet másképp tekint ezekre a dolgokra, nem tudom. Szerintem írj rá, és ha nem valami lelkesen ír vagy vissza se ír, akkor tudod a választ.
2021. szept. 12. 00:28
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Az lehet a véleménye, amit leírtál: drogos csajozógép.

Baromságokat csinálsz, ki is posztolox, aztán érzékenykedsz?

2021. szept. 12. 01:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!