Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Budapesten milyen kozossegi rendezvenyek vannak vagy programok, ahol kinaiakkal vagy japanokkal lehet ismerkedni?
Figyelt kérdés
Igen, akar ismerkedes celjabol erdekel.máj. 23. 18:41
1/5 anonim válasza:
Kínái piácon mindig lehet kíniáiembellel iszmelkedni, ők vannak ott szokan, nádon szokan.
Japánnal meg valami anime-fesztiválon.
2/5 anonim válasza:
Japán nyelvvel foglalkozom, bizton állítom, hogy a japán fiataloknak nem jönnek be az európai lányok. Vagy max szexre, de kapcsolatra inkább japánt választanak. Nagyon nagy kulturális különbségek vannak, nem igazán működőképesek ezek a kapcsolatok, a távolságról nem is beszélve.
3/5 anonim válasza:
Van egy ismim neki kínai barátja van, eladó volt a boltjában így jöttek össze.
4/5 A kérdező kommentje:
#2 en nem szeretek altalanositani, de nemi kreditet igy is adok a szavadnak. Regebben csak "levelezni" probaltam japanokkal, de az is szenvedos volt. De en adok a dolognak eselyt.
Amugy csak amolyan baratkozos jelleggel gondoltam az egeszet, aztan hatha igy talal be valaki. De jelenleg inkabb csak uj embereket akarok megismerni, aztan erdeklodes utjan itt landoltam ebben a temaban.
máj. 23. 23:47
5/5 anonim válasza:
A japán alapítványt tudom ajánlani esetleg, oda sok budapesti japán jár, szoktak lenni programok sí.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!