Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért csalódás a gyakorin...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csalódás a gyakorin minden pasi?

Figyelt kérdés
Már régebben is ismerkedtem itt és hát a legtöbb pasi (nő vagyok) nagy csalódás volt. Már nem is reménykedek olyanban, hogy talán valaki értelmes is ír egyszer, mert szerintem itt nem lehet komolyan ismerkedni, max beszélgetni, de azt is csak egy-ket napig. Nektek mi a tapasztalat?
2024. máj. 22. 10:57
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
mert mind betegek vagyunk, szerint ha normálisak lennénk itt szenvednénk? vagy inkább élnénk a saját életünket a világban, igazi emberek között és a saját dolgunkkal foglalkozva.
2024. máj. 22. 20:23
 32/36 anonim ***** válasza:
Mert talán nem itt kéne pasikat szerezned...
2024. máj. 22. 20:44
 33/36 anonim válasza:
Talan nem kellett volna minden pasira rairj itt...
2024. máj. 22. 21:00
 34/36 anonim ***** válasza:
33, Ezt ugye te sem tudtad ugye röhögés nélkül leírni.. Olyan nő nincs, aki gyk-n először ír rá férfira :D
2024. máj. 22. 21:02
 35/36 anonim ***** válasza:
Én férfiként egész hosszú ideig is beszélgettem és rég óta beszélgetek már több ellenkező neművel is! Szerintem nem lehet általánosítani, mert mindkét nemből található negatív tapasztalat...kirartónak kell lenni és ki lehet fogni "itt is".
2024. máj. 22. 21:32
 36/36 anonim ***** válasza:

Nekem 3 exem van innen, volt pár több évig tartó levelezésem is, de általában hamarabb áttértünk más platformra. Pasi vagyok, nem mindenkivel találom meg a hangot, de szoktam jókat dumálni, még szexelni is sikerült innen több nővel.

Ha szerinted minden pasi offos itt, akkor ne itt ismerkedj, hanem próbálkozz máshol, de hülyék mindenhol vannak.

2024. máj. 22. 23:47
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!