Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért csalódás a gyakorin...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csalódás a gyakorin minden pasi?

Figyelt kérdés
Már régebben is ismerkedtem itt és hát a legtöbb pasi (nő vagyok) nagy csalódás volt. Már nem is reménykedek olyanban, hogy talán valaki értelmes is ír egyszer, mert szerintem itt nem lehet komolyan ismerkedni, max beszélgetni, de azt is csak egy-ket napig. Nektek mi a tapasztalat?
2024. máj. 22. 10:57
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
Ilyenkor érdemes azért "magamba" is bele nézni, felírni egy lapra a +/- tulajdonságaimat is és mérlegelni.
2024. máj. 22. 13:03
 12/36 anonim ***** válasza:
Leveleztem vele, nagyon normális rendes nő.
2024. máj. 22. 13:06
 13/36 anonim ***** válasza:
Vannak normálisak, beszélgettem olyanokkal, de igen, nagyon sok perverz van, és sok a 45+os férfi is, aki szereti a huszonéves lányokat. 27/L
2024. máj. 22. 13:39
 14/36 anonim ***** válasza:
13:39 sajnos öreg vagy hozzám 😝
2024. máj. 22. 14:06
 15/36 anonim ***** válasza:

Én is így vagyok vele, csak fordítva. Írj rám:)

F

2024. máj. 22. 15:27
 16/36 anonim ***** válasza:

Neked kell ráírni, te lennél a férfi elméletileg. 😏

2024. máj. 22. 15:31
 17/36 anonim ***** válasza:

16

Ez egy nagyon jó kezdés, rögtön ki vannak osztva a feladatok. Fel is írom, meg fogom csinálni, ha el nem felejtem :)

2024. máj. 22. 15:34
 18/36 anonim válasza:

16 es hol van ott az egyenlöseg?

Ja hogy egyes nök egyenlöbbek ertem. A nő is ugyan ugy ra irhat a ferfira.

Szanalmas a gondolkodasod.

2024. máj. 22. 16:07
 19/36 anonim ***** válasza:

Nézzétek, nekem semmi bajom azzal, hogy a férfi kezdeményezzen. De azért ennyire merevek ne legyetek már. Meg főleg ne osszátok be, kinek mit "KELL" csinálnia, mert herótom van ettől az attitűdtől.

F

2024. máj. 22. 16:09
 20/36 anonim ***** válasza:
Nekem azért voltak itt jó tapasztalataim is, több hosszabb levelezést is folytattam már, valamelyikből lett találkozás is. Persze akadtak a másik végletből is, nem mondom, de azért szerintem lehet itt komolyan is ismerkedni, csak szerencse és kitartás kérdése.
2024. máj. 22. 16:19
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!