Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért csalódás a gyakorin...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csalódás a gyakorin minden pasi?

Figyelt kérdés
Már régebben is ismerkedtem itt és hát a legtöbb pasi (nő vagyok) nagy csalódás volt. Már nem is reménykedek olyanban, hogy talán valaki értelmes is ír egyszer, mert szerintem itt nem lehet komolyan ismerkedni, max beszélgetni, de azt is csak egy-ket napig. Nektek mi a tapasztalat?
2024. máj. 22. 10:57
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
A másik oldalról (F) ugyanez a tapasztalatom, pedig ha valaki, én igyekszem mindig a legtöbbet magamból adni és a másikat is szórakoztatni, boldoggá tenni legalább azt a napját, ha többet nem is. Csak ezek szerint erre nincs igény (vagy nem tőlem). Ez az oldal sem a régi már.
2024. máj. 22. 16:48
 22/36 anonim ***** válasza:
Miért te miért vagy ekkora csalódás kérdező?
2024. máj. 22. 16:52
 23/36 anonim ***** válasza:
Mert irreális elvárásokkal közelíted meg. Te magad vagy a csalódás.
2024. máj. 22. 16:53
 24/36 anonim ***** válasza:
Amúgy sem erre van ez az oldal, hogy ismerkedjenek az emberek. Attól még, hogy lett egy ilyen téma, hogy ismerkedés, funkciójában erre akkor sem alkalmas.
2024. máj. 22. 16:55
 25/36 anonim ***** válasza:
Engem már több nő is az egekig magasztalt. De nem minden nő tudná ugyan azt kihozni belőlem. Ergo én a hibát benned keresném ha nem találtál itt magadnak értékes férfit. Sok értelmes válaszoló van itt. Férfi és női oldalról egyaránt. 31/F
2024. máj. 22. 17:22
 26/36 anonim válasza:

Te vagy itt a nagy csalodas kerdezö.

Elvarod hogy majd egy pasi szorakoztasson meg erdeklödjön felöled de te semmit nem vagy hajlando kerdezni.

0 vagy.

2024. máj. 22. 17:52
 27/36 anonim ***** válasza:
Aki mindig az összes többi embert szidja és hibáztatja, többnyire ő maga az aki tönkreteszi és ellehetetleníti az ismerkedést. És mivel még fedélzeti hibás is, magától ezt meg se fogja látni soha. Kérdező, menjél terápiára!
2024. máj. 22. 19:18
 28/36 anonim ***** válasza:
#27 írta is régebb óta ismerkedik nem annyira jön össze neki
2024. máj. 22. 19:22
 29/36 anonim válasza:
Nem csodalom hogy nem jön össze neki en se, ahogy a 26-os is irta, nem is kerdez.
2024. máj. 22. 19:46
 30/36 anonim ***** válasza:
Írj rám, kérdező :)
2024. máj. 22. 19:50
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!