Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen előnyeid vannak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen előnyeid vannak?

Figyelt kérdés
Miért jár jól aki téged választ?
2024. máj. 16. 22:43
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
100%

Az jó kérdés, hogy miért járnának jól velem :D

Munkámból adódóan sokkal több szabadidőmm van, mint egy 8 órában dolgozó embernek. Cserébe ünnepnapokon is dolgozom (egészségügy).

Elég önálló vagyok, lényegében mindent magamnak intézek már évek óta.

Hitelmentes vagyok :D ez a mai világban szerintem egész fontos.

Nem egy Budai villában élek, de legalább a saját lakásom.

Szeretek időt tölteni az aktuális párommal, de mégsem tapadok rá teljesen. Mindenkinek megvan a maga kis élete. Nem zavar ha időt tölt a barátaival.

Szerintem nagyon jól tudok alkalmazkodni.

Kedves vagyok és segítőkész.

Türelmes vagyok. Szeretek beszélgetni. Lehet a beszélgetést sokszor túlzásba viszem :D Mert nagyon szeretek pofázni. Persze nem belevágva a másik szavába.

Szeretek kirándulni utazgatni.

Akkor is boldog vagyok ha csak sétálunk, vagy filmezünk otthon. Nincsenek drága, nagy igényeim.

Szeretek főzni, és sütni (állítólag egészen jól tudok).

Hátrányom illetve előnyöm is lehet, hogy nem szeretnék gyereket. Ezt már körülbelül 13-14 éves koromtól tudom. Ezen nem is tudok és nem is akarok változtatni.

29N

2024. máj. 17. 10:07
 22/34 anonim ***** válasza:
Magas libidóm
2024. máj. 17. 11:12
 23/34 anonim ***** válasza:
Nem rád telepedő, probléma esetén megoldás fókuszú, hűséges és kitartó, alkalmazkodni tudó, vágyaidat leső, kedvedben járni akaró, megértésedre törekvő, türelemmel feléd forduló, cserben nem hagyó, házias vagyok. De hogy ne csak az önfényezés menjen, ikrek lévén, tényleg kettősség jellemez. Ha kell laza vagyok, ha kell, komoly, a hangulatom pedig vagy felszabadult és boldog, de ha elszomorodom, akkor nagyon magam alatt leszek. Eddig egyébként minden kudarc után felálltam, csak kicsit nehéz időszakok voltak ezek.
2024. máj. 17. 11:13
 24/34 anonim ***** válasza:

"De hogy ne csak az önfényezés menjen"

És erre folytatod az önfényezést xd ha kell ilyen vagyok, ha kell olyan vagyok :D

2024. máj. 17. 11:16
 25/34 anonim ***** válasza:
Európa bajnok voltam egy sportban, izmos testem van ebből adódóan, mellette okos is vagyok, full 5össel végeztem mérnökként BME-n, jól fizető munka, saját ház, több autó. Nem, nem kamu tényleg igaz amit írtam, de nem kérek privátot.
2024. máj. 17. 11:19
 26/34 anonim ***** válasza:
Nagy 🍆
2024. máj. 17. 11:29
 27/34 anonim ***** válasza:
60%

Utolsó, nyugi, nem fogsz privátot kapni (normális nőktől legalábbis).

Az összes értéked (ház, autók) mind pénzben mérik.

Egy dolog, hogy kitűnő mérnök vagy, gratula, de ez szakbarbárság.

Ettől függetlenül az érzelmi intelligenciád nagy valószínűséggel a nullához konvergál,úgyhogy nekem nem kellenél még akkor sem, ha gyémántból van a faxod.

2024. máj. 17. 11:33
 28/34 anonim ***** válasza:
Pedig ha megismernél, lehet kellemesen csalódnál.
2024. máj. 17. 11:40
 29/34 anonim ***** válasza:
60%

"Nagy 🍆"

Javítsatok ki lányok, ha tévedek, de én úgy gondolom, bár izgató és sokszor kielégítőbb egy nagyobb pénisz, azért az igencsak szánalmas amikor egy ember semmi más értéket nem tud felmutatni, semmi másra nem büszke, csak a pénisze méretére.

2024. máj. 17. 11:40
 30/34 anonim ***** válasza:
Jó a popóm, sorozat spriccelős orgazmusom szokott lenni ha jó a partner, nincs nálam tabu.
2024. máj. 17. 13:42
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.