Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy csomó barátnőmhöz visszame...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy csomó barátnőmhöz visszament az exe, miért vagyok ilyen szerencsétlen hogy nekem még ez sem jön össze?

Figyelt kérdés
Egy éve itthagyott azóta is az új nőjével van. Én még mindig őt szeretem. Rengeteg barátnőmnek bezzeg visszament az exe hozzájuk volt amelyik térden állva könyörögte vissza magát, de nekem még ez sem jön össze.
ma 18:59
 1/6 anonim ***** válasza:
43%
Ez van bratyesz.
ma 19:03
 2/6 kis kolbász ***** válasza:
72%
Ha nem akar téged a pasi, ne sajnáld egy percig se.
ma 19:12
 3/6 anonim ***** válasza:
71%

Orulj neki.

Eleinte en is feltekeny voltam azokra a baratnoimre, akikhez visszamaszott az ex, de aztan lattam, hogy a masodik kor mennyire szarul alakult nekik. Ugyhogy utolag nagyon halas voltam, hogy nalam egyik sem probalkozott. Egy volt, akit el is hajtottam, amikor megtette. Hidd el, te jarsz jobban.

ma 19:14
 4/6 kis kolbász ***** válasza:
79%

Így van, újra melegítve csak a töltött káposzta jó.

ma 19:16
 5/6 anonim ***** válasza:
73%

Örülj neki bakker, hogy ment vissza. Nem véletlen ex.

Lépj tovább, és legyél boldog. Mással.

ma 19:19
 6/6 anonim ***** válasza:
És azóta is együtt vannak, remek kapcsolatban? Kétlem, nem biztos te húztad a rövidebbet. Nincs baj ezzel ha vissza vágysz valakire, csak épp elmegy melletted az élet.
ma 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!