Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehetek ilyen szerencsétlen? Miért leszek mindig szerelmes?
Ne hagyd, hogy érzelmileg manipuláljanak. Ha ehhez az kell, hogy három lépés távolság, akkor az. Ha kevesebb is elég hozzá, akkor meg annyit.
Amúgy én feltenném a helyedben a kérdést saját magamnak: ha nem lennének ennyire úgymond "jobb csajok", vajon akkor is ugyanennyire lenyűgözőnek találnám a társaságukat???
1#
Ha nem annyira jó csaj vagy nalam sokkal idősebb (én 31) akkor azok nyilván nem nyűgöznek le! Ebben igazad van!
"meg már vagy 5 csajt megrántott közülük"
Dehogy vagy te szerelmes. Csupán csak kanos. Nem kéne keverni a kettőt.
4#
A csajok meg csak hülyítenek, hogy beszélgessek velük stb, meg flörtöltek, kacérkodnak velem. Jó, én is megdícsérem a frizurájukat pl ha fodrásznál voltak meg ilyenek. De többet nem fogom!
"meg már vagy 5 csajt megrántott közülük"
Anyu biztos büszke rá.
Azt hagyjuk is hogy valszeg kamu, azért egy lány sem dugja meg, mert bunkó:DD
A kedves fiúkat, mindíg barátzónába rakják a nők.
Nyugodtan le lehet pontozni, de ez akkor is így van.
Én is így voltam régen. Amíg kedvesen és udvariasan viselkedtem velük, a kutyának sem kellettem. Azután átváltottam, nyers és bunkó stílusba, és egyből vonzódni keztek hozzám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!