Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Más is szerelmes a tanárába,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is szerelmes a tanárába, vagy csak én lehetek ennyire szerencsétlen a szerelemben?

Figyelt kérdés
Még sohasem voltam ennyire szerelmes,soha! És erre pont beleszeretek az egyik tanáromba. Nagyon boldoggá tesz ez az érzés,csak vannak itt gondok is. Mi lesz ha elballagok innen,mi lesz velem? Ugye a hasonló korú fiúk fognak majd tetszeni,vagy mindig csak az idősebbek? Tényleg igaz,hogy az ember életében csak egyszer lehet igazán szerelmes? Mert akkor eléggé félem mert én menthetetlenül és mélyen belé szerettem. Kérlek segítsetek! Vagy ha valaki hasonló helyzetben van,az ő hozzászólásának is nagyon örülnék. Előre is köszönöm! :) (lány vagyok)

2015. jan. 11. 11:26
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Plátói szerelem. Sokan szerelmesek a tanáraikba, én is köztük voltam, de majd mikor nem látod olyan sokszor akkor egyszerűen elfelejted. És fog majd jönni egy olyan aki viszonozni is fogja
2015. jan. 11. 11:30
 2/14 Clay Morrow ***** válasza:
33%
Èn nem èrtem hogy a francba lehetne szerelmes lenni egy tanárba. Az egy felnőtt ember ès te a diákja ès sosem fog megtörtènni. Belegondolni se merek. Èn kèptelen lennèk hogy nálam +7 èves szemèlybe szerelmes legyek.
2015. jan. 11. 11:40
 3/14 anonim ***** válasza:
73%
Én is oda voltam a műszaki rajz tanárnőmért, másfél év "ment rá" de sikerült megfektetni, míg a diákja voltam. Aztán idővel valahogy elmúlt a varázs...
2015. jan. 11. 11:46
 4/14 A kérdező kommentje:
Ja és én nem szeretnék tőle semmit,mert túl nagy a korkülönbség,és amúgy is tanár diák viszony szóval amúgy se. Csak nem tudom hova tegyem ezt a dogot
2015. jan. 11. 13:06
 5/14 anonim válasza:
37%
11.46 komolyan? Az hogy jott ossze? Meg akkor tortent amikor suliba jartal?
2015. jan. 11. 23:07
 6/14 anonim ***** válasza:

Ugyan ilyen helyzetben vagyok..

Te hány éves vagy.??

2015. jan. 13. 21:35
 7/14 anonim ***** válasza:
hasonló helyzetben vagyunk, ha szeretnél, írj privátot..
2015. jan. 16. 19:06
 8/14 anonim válasza:
Megértelek :) én is így vagyok már 2 éve. Hány éves vagy??
2015. jan. 18. 19:49
 9/14 anonim válasza:

3 éve szerelmes vagyok Belé :)

Beszélgethetünk róla, ha gondolod.

19 vagyok/L

2015. jan. 20. 00:52
 10/14 anonim ***** válasza:

Általános iskola óta, a középiskolán át a szakképzésig mindig reménytelenül "szerelmes" voltam egy-egy tanáromba, néha többe is. Előre félek az egyetemtől :D

A legerősebb érzés az egyik középiskolai tanáromhoz fűzött. Abban a pillanatban, amikor 9.-ben az első nap megpillantottam, "tudtam", hogy ő a "nagy Ő". Aztán "megismertem", és a személyisége is megerősítette ezt a megállapítást: intelligens volt, vicces és szabadelvű.

Fúúú, mennyit szenvelegtem miatta. Engem nem tett boldoggá ez az érzés, tudtam, hogy nem lehet az enyém, így nem is mertem ábrándozni. Csak csendben szenvedtem na meg féltékenykedtem :D Ugyanis azontúl, hogy nős más lányok is szemet vetettek rá, és mikor róla áradoztak előttem, hát szívesen lekevertem volna nekik egyet, hogy mit akarnak az én plátói szerelmemtől, pff:D Vagy amikor csinos lányokkal nevetgélt....olyankor őt is gyűlöltem.

Később kibukott néhány gyengesége, aztán meg már nem is tanított, Így fokozatosan kezdtem kiszeretni belőle, és 12.-re már csak kicsit vert hevesebben a szívem ha megláttam. Nem mondom, hogy ha most lenne rá lehetőségem, akkor nem... de ma már alig jut eszembe, és ennek nagyon örülök. Igazából egy szép emlék, semmi több.

Egyébként nekem soha nem tetszettek a hasonló korú fiúk, 20 vagyok, de 30 alatt alig nézek rá valakire. Nem tudom nálad hogy lesz.

2015. febr. 23. 19:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!