Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is szerelmes a tanárába, vagy csak én lehetek ennyire szerencsétlen a szerelemben?
Ugyan ilyen helyzetben vagyok..
Te hány éves vagy.??
3 éve szerelmes vagyok Belé :)
Beszélgethetünk róla, ha gondolod.
19 vagyok/L
Általános iskola óta, a középiskolán át a szakképzésig mindig reménytelenül "szerelmes" voltam egy-egy tanáromba, néha többe is. Előre félek az egyetemtől :D
A legerősebb érzés az egyik középiskolai tanáromhoz fűzött. Abban a pillanatban, amikor 9.-ben az első nap megpillantottam, "tudtam", hogy ő a "nagy Ő". Aztán "megismertem", és a személyisége is megerősítette ezt a megállapítást: intelligens volt, vicces és szabadelvű.
Fúúú, mennyit szenvelegtem miatta. Engem nem tett boldoggá ez az érzés, tudtam, hogy nem lehet az enyém, így nem is mertem ábrándozni. Csak csendben szenvedtem na meg féltékenykedtem :D Ugyanis azontúl, hogy nős más lányok is szemet vetettek rá, és mikor róla áradoztak előttem, hát szívesen lekevertem volna nekik egyet, hogy mit akarnak az én plátói szerelmemtől, pff:D Vagy amikor csinos lányokkal nevetgélt....olyankor őt is gyűlöltem.
Később kibukott néhány gyengesége, aztán meg már nem is tanított, Így fokozatosan kezdtem kiszeretni belőle, és 12.-re már csak kicsit vert hevesebben a szívem ha megláttam. Nem mondom, hogy ha most lenne rá lehetőségem, akkor nem... de ma már alig jut eszembe, és ennek nagyon örülök. Igazából egy szép emlék, semmi több.
Egyébként nekem soha nem tetszettek a hasonló korú fiúk, 20 vagyok, de 30 alatt alig nézek rá valakire. Nem tudom nálad hogy lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!